Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(875)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(875)
    • 5 Star(718)
    • 4 Star(71)
    • 3 Star(38)
    • 2 Star(16)
    • 1 Star(32)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/06/2021

    Płuca, specjalna powierzchnia przystanków nosa - nie naciskać na uszy, nie ślizgać się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Doskonały stosunek jakości do ceny. Są solidne, a zawiasy mają niezłe działanie. Nakładki na nos posadzą je, żeby nie zdejmować ramek z twarzy. Działanie fotochromiczne jest godne poważania.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Τα γυαλιά ήρθαν σε αυτήν την συσκευασία απορώ πως δεν έσπασαν είναι λίγο μεγάλα για μικρό πρόσωπο δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα στον ήλιο φαίνονται ότι δεν σπανούν εύκολα είναι ελαφριά αλλά δεν φεύγουν εύκολα από το πρόσωπο.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Απαράδεκτη συσκευασία για γυαλιά....από τύχη δεν έχουν σπάσει... πολύ κακό σαν να ήταν κλεμμένα....τα γυαλιά είναι όμορφα και καλοί φακοί...πολύ γρήγορη αποστολή!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Dobrej jakości okulary, ładne soczewki i rama wydaje się mocna(metal). Pracować dobrze zarówno w dzień jak i w nocy. Zdecydowanie odcina blask nadchodzących świateł z nowszych samochodów. Brak włączonego przypadku, jak wspomniano wcześniej. Trzeba zająć się reklamą. Wyraźnie mówi: „Kup okulary przeciwsłoneczne dostaniesz oryginalne akcesoria".

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Glases are good and pretty! Fast delivery! But - there are not included any box, case, bag or cloth. Yes, you write in description, that included only glases. But in a picture we can see its all and think, that its will be included also. Прийдуть виключно окуляри! Досить не погані (як для мого не частого користування), але без жодного чохла і картки для перевірки. Тонкі, прорезинені опори на переносиці.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Miałem te okulary? 50 lat temu. Byłem z nich bardzo zadowolony. Te nowe są ładniejsze i nowocześniejsze. Ta funkcja jest niesamowita. Zdjęcie zostało zrobione przez okulary.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Zgodnie z opisem produktu i zdjęciami. Opublikowane w 11/2017/21 i dostarczone dziś, 03/12/2021.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Złe opakowanie, szybka wysyłka. Nie ma fotohormonu, tylko uv400. Nie zaleca się stosowania na słońce

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2022

    Otrzymałem w dobrym stanie, dobre opakowanie. Dobry produkt Jestem za to wdzięczny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$15.99
    • US$39.99
    • US$16.88
    • US$23.09
    • US$19.99
    • US$18.47
    • US$15.99
    • US$14.99
    • US$13.99
    • US$9.99
    • US$8.07
    • US$13.85
    • US$18.47
    • US$24.24
    • US$36.95
    • US$13.85
    • US$37.94