Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(528)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(528)
    • 5 Star(505)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/10/2020

    Górna ładowarka. Dałem się skusić po obejrzeniu kilku samouczek i recenzji na youtubie. Miałem Idt w posiadaniu i chciałem mieć jeszcze dwie ładowarki. Nie jestem absolutnie rozczarowany tą marką, zwłaszcza ceną sprzedaży. Są bardzo kompaktowe, kolorowy ekran jest idealny, możliwość umieścić go w języku francuskim, co jest dla mnie bardzo dobrym atutem. Wiele opcji, takich jak testy baterii bez podłączenia do alim, testera serwera itp. Jego funkcja zasilania jest również interesująca, do ładowania smartfona lub zasilania żelazka z zewnętrznych alim. Może również ładować dużą liczbę rodzajów baterii, w tym lew. Mogę tylko doradzić tej ładowarce, zwłaszcza jeśli chodzi o jej wartość.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    This is a very small charger. I must say the screen is a nice size and very clear. Now it comes with no cables, so you will need, XT-60 plugs, to attach to both power and charge battery sides. The item has Male XT-60 on both sides (Power In an Power Out). It has a nice touch screen and a too kit built in. Lastly, you do get a screen protect sticker. (See Pics).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    this was bought for a customer of mine, and I told myself when it's time to buy for myself I wouldn't get this little thing-how good could it really be? well one of the oldest sayings- "don't judge a book..." is said for a reason,don't let the size fool you this little thing is awesome, and I can say now that Banggood will be my go to online shopping site from now on because of my experience so far with Banggood. They have knocked my socks off with the service they have, I keep thinking that this wasn't ordered just a few days ago but it was and couldn't be happier with this site.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Mam teraz dwie z tych ładowarek, bardzo praktyczne, ponieważ są naprawdę małe i tanie.. Za cenę jest tak dobra jak tylko się da.. Jest na granicy z bateriami 4S (naładowanie w rundzie 9.3A z 150W), więc wyobrażam sobie, że nie można ładować 6S w pobliżu 10A.. Dla mniejszych baterii jest idealny.. Również ładna opcja wyładowania z odzysku, można dodawać do naczyń z 10A, co jest rzadkie.. Nie miałem żadnych isdt z tą opcją.. Druga ładowarka była trochę nieważna.. Ciężko było to połączyć, ale udało mi się to rozwiązać. Nie bój się, że na zdjęciach biorę 12000 4S z 5000 baterii.. To tylko do testów...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Jedna krzywa nogi ogólnie jest w normie. Kompletny kabel do oprogramowania firmowego, instrukcji, ładowania i szkła ochronnego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Jest całkiem dobra ładowarka jak 20$, ale najpierw należy skalibrować lub sprawdzić, czy jest zrobione dobrze. W moim przypadku w pełni naładowana ładowarka, pokazująca jako 1 i 4.17 2 i 4,24 3s 4,20 4s.4.29

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Szybka dostawa na Litwę. Dobre opakowanie detaliczne. Bardzo małe, ale dość ciężkie. Nogi są bardzo niezdarne - wypadają podczas używania. Wszystko inne jest miłe i solidne. Bardzo dobra ładowarka za pieniądze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Ładny, mały zarzut. Wolę 2 sztuki tych małych ładowarek zamiast jednego podwójnego portu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Ładowanie jest 3 razy mniejsze niż SkyRC Imax B6 mini i 3 razy mocniejsze. Działa już. Doskonałe do latania lub 2 szt. zamiast podwójnego portu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Ładna (bardzo) mała ładowarka/tester. Zanim zacząłem ładować lipo, dostałem cynk, żeby skalibrować ładowarki. To było dla 1 komórki, więc skalibrowałem 1 wartość komórki https://www.youtube.com/watch?v=mdAx8VC-laA Firma jest na bieżąco, więc teraz się martwi. Produkt został wysłany z magazynu UE i otrzymałem go w ciągu tygodnia. Jestem bardzo szczęśliwym klientem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 043
    • Ft9 461
    • Ft22 846
    • Ft11 986
    • Ft10 377
    • Ft6 103
    • Ft5 798
    • Ft11 528
    • Ft7 019
    • Ft59 837
    • Ft10 576
    • Ft36 329
    • Ft2 818
    • Ft24 116
    • Ft20 453
    • Ft10 576
    • Ft24 116
    • Ft51 899