Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(189)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(189)
    • 5 Star(186)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/01/2021

    Byłem sceptyczny, a do tego nie przywykłem do czekania na tak długą wyprawę, ale z Chin czas mija i normalnie, w porządku, nie mogło być lepiej, naprawdę dobrze 👍😊💯

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Doskonały licznik mocy. Używam zarówno do pomiaru zużycia prądu (i ogólnie mocy) jak i do kalibracji czujników prądu na kontrolerach lotu lub kontrolerach prędkości. W porównaniu z wartościami na innych instrumentach rozbieżność jest minimalna do co najmniej 20A jest dokładna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Dokładność jak norma, według moich instrumentów, odczyty są odpowiednie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Jak widać na youtube, recenzja - działa g8 - otrzymał go właśnie dzisiaj (18.01) więc dość szybka dostawa. Co najważniejsze - ta wersja ma maksymalną wartość, która jest resetowana poprzez odłączenie mocy. Oto kilka zdjęć. Działa g8 - wszystkie funkcje nie testowe - nie mają sprzętu, ale wierz w prace.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Po czekaniu na Toolkitrc 150wm przez bardzo długi czas, aby uzupełnić zapasy, postanowiłem zmienić na tę alternatywę. Wszystko wydaje się dobre i dokładne. Więc jestem bardziej niż zadowolony z mojego zakupu, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Kupiłem go, żeby przetestować quad motor Szczerze, nie muszę używać tego produktu i nie jest to coś, czego często używam Posiadanie tego produktu i RSG ułatwi rozwiązywanie problemów (^-^)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Wspaniałe narzędzie, niezbędne, elegancka grafika, polecam go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Szybka dostawa (1 tydzień do Holandii) i działa świetnie. Dzięki wielkie ;-) Pozdrawiam Ron Schmid Niderlandy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Przybył do Włoch za 40 dni. Czekam, żeby sprawdzić, czy działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Heile przybyło długo, ale czy tam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 043
    • Ft13 045
    • Ft7 936
    • Ft4 486
    • Ft3 661
    • Ft910
    • Ft3 524
    • Ft2 745
    • Ft6 318
    • Ft14 043
    • Ft70 535
    • Ft2 012
    • Ft2 455
    • Ft3 051
    • Ft2 818
    • Ft2 818
    • Ft2 818
    • Ft4 229