Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(74)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(74)
    • 5 Star(61)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/05/2021

    Jest to dość mała zmienna regulowana zasilacz. Napięcie może być ustawione w przyrostach 0,05V. Możesz również wyświetlać japońskie podczas aktualizacji firmware. To bardzo wygodne mieć taką w rodzinie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    W porządku, super. Dom Dny 2 (CZ)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    All packed well, original package. Besides power cable and aligator clips you get an xt60 connector and small usb cable. Quality of materials is good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Góra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2022

    To jest cudowne urzadzenie. I zajmuje to mało miejsca. Używam go do zasilania dronów FPV podczas montażu, pracy serwisowej, zasilania Arduino i w wielu innych sytuacjach. To bardzo pomocne urzadzenie. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Co naprawdę wspaniała jakość produktu 100% szybka dostawa dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Bardzo ładny, mały zasilacz. Nie mam za dużo miejsca, więc działa dobrze. Mój również przyszedł z XT60 Gemale do Banana Plug kabel, który nie był oczekiwany, jak również zakupiłem jeden w tym samym czasie, ale nadal przydatny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    funciona muy bien y es realmente pequeño.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Dobry produkt. Bardzo mały i kompaktowy, ale mocny. Jest w dobrym opakowaniu i zawiera kabel AC, kabel USB-C, banan- to-allligatory i kabel XT60. Można poprawić tarcze, ale poza tym dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    je commence par le négatif ( voir 2 dernières photos ) sur ces deux connecteurs le câble a souffert et est de travers et on repère des sinuosités dabs le second s l'extrémité soudée SI LE VENDEUR VEUT BIEN ME LES ÉCHANGER CES DEUX LÀ, JE RELÈVERAI LA NOTE QUE J'AI MISE par contre je ne laisserai pas branché sous surveillance et c'est un danger des fragilités sur des câbles qui transmettent des courant non négligeables . d'ailleurs j'ai pas pu tester l'appareil pour la sortie USB qui reste inactive du coup si c'est pas le câble je mets une réserve sur l'appareil Porter une attention particulière en collant la protection d'écran j'avoue me poser la question si elle n'est pas un tout petit peu trop grande du coup les bords ont du mal a se plaquer en place et reste par endroit surélevé en espérant qu'ils ne se de olent pas à la longue ..ne le positionnez pas trop haut car c'est un peut plus large en bas pour le positif : bon petit appareil qui en dehors de la faiblesse sur deux de ses accessoires , (plus un câble ou on voit que le choix du PVC est moins pertinent que celui du silicone , a ce prix ça pourrait être 100% câble isolant silicone . en oubliant le prix un peu élève pour 100W AC et 200W DC on a une bonne petite alimentation de bureau très miniaturisée bravo ToolsKit donc pas testé l'USB ? astuce ou câble défectueux ?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.99
    • US$57.99
    • US$45.99
    • US$31.04
    • US$56.34
    • US$18.99
    • US$12.64
    • US$35.64
    • US$16.09
    • US$28.86