Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(156)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(156)
    • 5 Star(147)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/09/2021

    Wszystko było w jednym kawałku, towary były dobrze zapakowane. Ładowanie wygodne, szerokie funkcjonalność. Jedyną wadą jest to, że musisz skalibrować. Zalecam pobranie ładunku.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Dostarczone w ciągu 7 dni. Spodziewałem się, że to będzie małe, ale to jest o wiele mniejsze, niż się spodziewałem. Upewnij się, że skalibrujesz urządzenie, kiedy je dostaniesz. Łatwy w wykonaniu uaktualnienia firmware do v1.01

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Ładowarka o dużej mocy mniejsza niż wizytówka. Do 32 ustawień na akumulator może być przechowywany. Wystąpił błąd, że port balansowy i główne napięcie portowe nie pasowały, ale po skalibrowaniu nie było żadnego problemu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    To przyszło bardzo szybko, do dwóch tygodni w Kijowie. Kompaktowe, uniwersalne, duża gama baterii do ładowania. РЕКОМЕНДУЮ!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Byłem trochę sceptyczny na temat zakupu tego produktu, ale muszę powiedzieć, że jest bardzo kompaktowy, cichy intuicyjny, na pewno ładuje baterie bardzo szybko! 🔝

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Przesyłka dotarła w bardzo dobrym stanie i szybko, wciąż testuję urządzenie... Nie udało mi się go uaktualnić... Może się mylę w tym procesie. Poza tym bardzo zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Wspaniała mała ładowarka. Działa zgodnie z oczekiwaniami, odczyt napięcia jest prawidłowy, równoważenie działa bardzo szybko. Nie wypróbowałem jeszcze innych funkcji. Ogólnie rzecz biorąc, bardzo dobre pierwsze wrażenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    To działa perfekcyjnie. Jest bardzo łatwy w użyciu i ma wystarczającą moc, aby naładować nawet duże baterie. To działa dość po cichu. Podoba mi się bardzo kompaktowa konstrukcja, idealna do zabrania go w podróże. Bardzo dobra wydajność cenowa. Małe niedociągnięcia to małe detale, takie jak np. złącze balansu, które wygląda tanio. Również niektóre inne nie wyglądają tak doskonale, ale są tylko małe wady optyczne, ale to, czego można oczekiwać w takiej cenie wszystko.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    This is a gem! When I unwrapped it, it would not charge a 2s battery due to (non existent) voltage level difference on the cells, but after a firmware update this error went away. It is so tiny and perfect to bring along together with a small battery pack to field charge my smallest models. Easy to access and navigate settings, no manual really needed if you know a little about batteries. Would definitely by again. The price is a bit high, but well worth it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Очень длительное время доставки (заказ сделан 17.10.21, получен 14.12.21). К самому товару претензий нет. НО! Необходимо сделать калибровку напряжения по ячейкам, с завода не соответствует.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$125.88
    • US$25.99
    • US$39.95
    • US$18.99
    • US$50.81
    • US$13.79
    • US$14.99
    • US$10.34
    • US$40.41
    • US$54.99
    • US$50.81
    • US$114.33
    • US$12.58
    • US$28.74
    • US$101.63
    • US$8.04
    • US$135.99
    • US$199.49