Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(453)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(453)
    • 5 Star(431)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/11/2020

    Dobra ładowarka akumulatorowa, wiele przydatnych funkcji, z różnych rodzajów ładowania, konserwacji, Zasilanie. Przybył z europejskiego magazynu bardzo szybko. Rozkłada się w optymalny sposób temperatura, do rozładowania baterii używa wentylatora, więc w takim przypadku jest raczej hałaśliwy. Zdecydowanie polecam.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Działa jak dotąd. Udało się dopracować kalibrację przez /-.05v, ale dla mnie to nie wygląda na dużo. Koło przewijane wydaje się lekko odśrodkowe, co sprawia, że jest trochę 'kruszte' i luźne na przemian. Nie znalazłem sposobu, by wziąć Ładowarka się rozłączyła, żeby spróbować ją naprawić. To nie jest dla mnie wielki problem. Menu jest też trochę trudne do nawigowania, ale jeśli już wszystko ustawiłeś, nie będziesz musiał często korzystać z głębszych menu. Co do odpowiedzi na pytania miałem przed zakupem; Interfejs ma ciemny motyw. Pokryte porty pomiędzy wtyczkami XT60 służą do czujników temperatury. (nie znalazłem jeszcze sposobu na zdjęcie okładki)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Doskonałe ładowanie, piękny wygląd. Wiele funkcji, ładowania i balansowania baterii bardzo szybko. Chłodnik jest cichy. Polecam kupić Świetny zarzut, ładny wygląd. Wiele funkcji, ładowania i równoważenie baterii bardzo szybko. Chłodnik działa cicho. Zalecane do zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Wszystko przybyło bardzo szybko! W zestawie ładowarka, kabel USB, ręczna i ochronna folia na ekranie))))

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Zamówiona 29.09 Meest Express dostawa do drzwi 26.10 Kijów. Produkt pasuje do opisu. Montaż to jakość. Wszystko jest w porządku, wysłane szybko.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Nie lubię szarżować! Bardzo sprytny 👍! i nie kontroluje awarii jak ISDT. I równoległa tablica ładowania, która była prezentem, rozczarowała 👎 Jej lewa strona zawiodła kilka miesięcy później, tj. Tylko połowa działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Fantastyczna ładowarka! Czas dostawy nie był dobry, ale warto. Byłem zaskoczony, kiedy otworzyłem pudełko. Czuje jakość premium i solidność w dłoni. Jest dość ciężki jak na swój mały rozmiar i to sprawia, że jest taki solidny! Interfejs jest łatwy i intuicyjny w nawigacji. Z radością znalazłem w pakiecie ochraniacz ekranu i kabel usb do aktualizacji firmware. Aktualizacja firmware była szybka i łatwa. Polecam wszystkim, którzy chcą wysokiej jakości 2 kanału inteligentnej ładowarki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Produkt został wycofany wcześniej niż oczekiwano i w dobrym stanie. Warunki ładowania są dopuszczalne, ale tylko ładowarka w przeciwieństwie do M8 jest wielofunkcyjna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Bardzo dobra ładowarka o ogromnej jakości. Patrząc na inne modele w tej cenie to kompletna bzdura.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    Ładowanie trwało długo, przez Kazachstan, potem dotarł do SDEK i dotarł na Syberię. Natychmiast przykleiłem film. Jestem zasilany osobną baterią 12v, jest to wygodne do ładowania w terenie. Opór puszek pokazuje. Polecam zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 168
    • Ft6 171
    • Ft4 664
    • Ft147 812
    • Ft59 752
    • Ft3 629
    • Ft41 407
    • Ft5 444
    • Ft4 356
    • Ft2 538
    • Ft8 174
    • Ft10 375
    • Ft3 614
    • Ft40 882
    • Ft12 577
    • Ft2 903
    • Ft14 149
    • Ft9 117