Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(836)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(836)
    • 5 Star(801)
    • 4 Star(33)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/08/2019

    Lovely charger, can charge from a few different sources, very easy to use, beauty of this take it to the flying site and charge up from another lipo, works well and great price

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2019

    i think ít good for me

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Nie jest złe ładowanie, wszystko jest w opisie. YouTube jest pełen recenzji. Ale zauważyłem złą usterkę w ostatnim firmware. Postanowiłam spróbować chińskich lipo accams. W trybie rozładowania sytuacja była taka, że na jednym słoiku było 3,3 woltów, a na dwóch pozostałych już 3,2v. Pierwotnie ustaliłem dolną granicę na 3,2v. Logicznie musiałby przeładować pierwszy słoik, a pozostałe dwa utrzymać na poziomie 3.2C. Ale to się nie stało, ładowarka nadal wyrzucała te puszki poniżej określonego poziomu. Tym razem zauważyłem taki skręt, a tutaj po raz pierwszy spojrzałem i kiedy zauważyłem, na dwóch puszkach było 1,75v każda. To jest pptz. Najbardziej obraźliwe jest to, że na poziomie żelaza ta ładowarka jest wykonana idealnie, mała, wygodna. Ale ten błąd w oprogramowaniu jest bardzo duży. Byłoby miło poinformować producenta o tym, aby korygowali firmware. Ogólnie to działa, ale lepiej nie zostawiać tego bez opieki. W trybie ładowanie stawów nie jest wykrywane, osiąga do 4,2v, a następnie opuszcza amperes i utrzymuje banki na tym poziomie. I tak, najważniejsza rzecz. OBOWIĄZEK: Po rozpakowaniu skalibrować napięcie wyjściowe i wejściowe do multimetru. Nie jest zbudowana z fabryki, więc możesz podpalić chatę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Polecam tę ładowarka, ma doskonałą równowagę, jest dość intuicyjny, daje dużo informacji o baterii, może być używana do poznania stanu baterii bez konieczności podłączania jej do zasilania, ma mały rozmiar, który czyni go bardzo przenośnym, Jest z wygaszaczem ekranu, można go użyć z lipo do ładowania usb, po prostu daję to błąd, że obniżam notę, wśród języków nie ma hiszpańskiego, obejmuje chiński, angielski, francuski, włoski i portugalski, Jest tylko jeden język, który obejmuje mówienie więcej niż hiszpański, dlaczego go nie włączyć?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Towar przybył stosunkowo szybko 29 dni, bardzo długo czekał na dostawę ponad miesiąc. Towary są bardzo szczęśliwe, nie duży ciężar i rozmiar jest najwięcej do noszenia w kieszeni. Pakiet transportowy jest prostym pakietem, ale samo pudełko jest bardzo śmieciowe. Menu jest bardzo intuicyjne nawet bez znajomości języka angielskiego. Polecam!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    W porównaniu do ładowarki B8, duże drzewo jest mniejsze niż 1/6 Korzystanie z wielu B8 obok siebie zajmowało wiele stołów roboczych i utrudniało wykonywanie innych zadań M6 jest kompaktowy i dobry. Wyświetlacz jest mały i może być irytujący podczas ustawiania, ale można zarejestrować ustawienie Po rejestracji, operacja ładowania jest łatwa, a wszystkie niezbędne informacje wyświetlane są na jednym ekranie podczas ładowania. Można ustawić 3 zestawy, ale w moim przypadku latam różnymi samolotami, lepiej, jeśli można zarejestrować 6 zestawów podwójnych. Ładunek wynosi 150W, ale rozładowanie wynosi 10W, a 10W ładowanie trwa dłużej w przypadku przechowywania dużych baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Ładowanie jest w porządku, ale jeśli w zestawie był jeszcze adapter ze złącza zasilania notebooka na xt60, to jest naprawdę super. Adapter sam się lutował. Dobre ładowanie, w tym baterie 1s, ale do tego potrzebny jest specjalny przewód. Na 1s odporność na banki nie wykazuje, ale działa doskonale z większymi. Moje dwie czwórki ładują się za pół godziny na równoleżniku, ale mam słaby prąd 1A

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Ładowarka się zepsuła po 20 bateriach. Rozmontowany - w środku był niespieszony mikroobwód. Napisałem do wsparcia - odpowiedź była taka, że nie ma gwarancji na ten produkt. Bardzo rozczarowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Produkt dobrze wykonany bardzo prosty w użyciu jako ładowarka i tester baterii. Zalecane dla osób, które używają dronów fpv

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Szybka dostawa z europejskiego magazynu. Ta ładowarka jest bardzo wygodna ze względu na mały rozmiar. Szczególnie interesuje mnie jego wejście USB, które pozwala na zasilanie go okazjonalnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 930
    • Ft16 281
    • Ft21 463
    • Ft4 806
    • Ft6 659
    • Ft23 683
    • Ft11 100
    • Ft51 586
    • Ft12 100
    • Ft40 336
    • Ft23 311
    • Ft5 178
    • Ft12 949
    • Ft68 835
    • Ft29 672
    • Ft7 399
    • Ft41 653
    • Ft29 428