Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(888)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(888)
    • 5 Star(857)
    • 4 Star(31)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/12/2020

    Doskonały stosunek jakości do ceny. Bez kabli, zastosowanie staje się o wiele bardziej praktyczne, dodatkowo ogrzewanie jest szybkie, dodatkowo optymalizuje wykorzystanie. Ładowanie jest szybkie i ma wskaźnik obciążenia. Oprócz tego, że produkt jest bardzo dobrze zbudowany i z dobrym śladem, jest chroniony sztywnym pudełkiem, co pomaga zapobiegać uszkodzeniom podczas dostawy. Jestem zadowolony i polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Dobry produkt w niskich kosztach. Jeśli chcesz go do małych projektów, jest idealny. Jeśli chcesz czegoś więcej, to się nie uda. Chcę go do naprawiania laptopów i komputerów i podobała mi się przenośność, ale to bardzo proste.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Doskonała jakość konstrukcji i materiały!! Podgrzewa się bardzo szybko z pięknym dziobem nie upuść kleju, paczka dotarła w 20 dni. Podręcznik i podręcznik w języku chińskim Jestem taka niezadowolona

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Świetnie, oczywiście, że to świetny produkt, a najlepsze jest to, że jest bezprzewodowy, co zawsze utrudnia i ogranicza dystans pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    To nie jest tani produkt, ale jest wart tego dla praktyczności. Ładowanie jest szybkie ze wskaźnikiem poziomu baterii i ogrzewanie jest również szybkie, w kilka sekund jest pro do użycia. Ma dobrą jakość konstrukcji, dobry ślad i końcówka nie ucieka. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Po tym jak nie usłyszałem o moim zamówieniu poprosiłem o e-mail. Wiedziałem, że to zajmie dużo czasu... Nie byłoby problemu. Potem przyszła prośba o mój adres.. Zapłaciłem PayPal... Gniazda pojawiają się po dwóch tygodniach.... Mój drugi artykuł miał najpierw tylko sto euro Poświęcony... Trochę się już pobazgrał Że moje pieniądze przepadły, albo mogę pobiec za towarem... Niestety, również przybył. Więc lepiej zrób to od razu Zamówienie od Ali Express. Wielka szkoda

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Super!! Natychmiast gotowy do rzemiosła. Dla dzieci, to bezpieczne, ale dobre również do profesjonalnego użytku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Dobra jakość. Ładnie i solidnie w dłoni. Nozzle jest trochę mniejsze niż bym wolał i może utrudnić dostanie się do szczelin. W sumie to dobry produkt. Naprawdę ładnie zapakowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Produkt jest wygodny i dobrej jakości działa przez 30 minut z jednym ładunkiem, żaden kapie nie pasuje idealnie w dłoni ❤ Produkt jest używany i dobrej jakości. Dzięki, banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Mój trzeci. Używam ich teraz również w warsztacie, na polu i 1 zapasowym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 986
    • Ft6 104
    • Ft5 188
    • Ft6 696
    • Ft3 170
    • Ft5 997
    • Ft9 127
    • Ft5 991
    • Ft3 524
    • Ft17 631
    • Ft6 696
    • Ft3 875
    • Ft12 694
    • Ft47 608
    • Ft55 368
    • Ft54 503
    • Ft11 326
    • Ft5 188