Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(171)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(171)
    • 5 Star(156)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/09/2020

    To moje drugie zamówienie na te same osie. Nie mogę się doczekać, aż skończę mój zestaw C24 i ulepszę mój RTR C14..... zalecam rozmontowanie i odpowiednie natłuszczenie biegów... Ładna jakość konstrukcji, mosiężne narzędzia i dość ciężka obudowa! Zalecane!!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Banggood, dziękuję bardzo. Przybywające produkty są wysokiej jakości. Wysokiej jakości produkt był znacznie wyższy niż oczekiwałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2020

    Idzie bardzo dobrze, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2019

    Quedó perfecto a mi WPl

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2018

    I am pleased with the product The seller quickly sent my order Parcel arrived quickly, great The quality is wonderful

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Dobre wykonanie. Ładne zakończenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Produkty przybyłe zgodnie z opisem mam nawet przednią oś, która jest nowszy styl, a nie starszy, gdzie szpilki wyszły tak w sumie świetny produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Wysoka jakość doskonałej usługi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Te osie działają super. Udźwignąć duży moment obrotowy. Wygląda dobrze i jest świetnym dodatkiem do mojej ciężarówki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2019

    Compra muy recomendada para mi WPL, la verdad el vehículo cada vez se ve mejor, la estética y resistencia que otorga realmente es muy buena, saludos desde México!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$20.78
    • US$23.99
    • US$18.79
    • US$10.38
    • US$17.31
    • US$9.99
    • US$8.99
    • US$9.09
    • US$40.99
    • US$17.99
    • US$10.99
    • US$2.19
    • US$9.99
    • US$15.00
    • US$36.37
    • US$40.99
    • US$42.99
    • US$9.23