Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(57)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(57)
    • 5 Star(46)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/02/2021

    Doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2019

    muy buena compra, tal cual lo descripto en la publicidad.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2019

    Looks good quality product .. Not yet used.... Good material.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2019

    The inflator for tires use for connect with any compressor. It works and measure the air pressure. Good product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2017

    I didn't use the product yet..Yhe quiliyynof materials is not so hood but for that money is ok..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2019

    spokojnosť

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Nie jest kompatybilny ze wszystkimi atakami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • pyramyd
    FR
    03/02/2017

    très bien, parfait, je suis en France, et vu que les raccords sont différents que ceux pour adapter sur mon compresseur, j'ai racheté un raccord pour le raccorder a mon compresseur et super, j'ai pu utiliser Banggood a été très pro en m'offrant des raccords qui s'adaptent, merci pour votre sérieux, c'est plaisant de voir un service client aussi performant, je vous conseille cet achat, surtout si vous avez les mêmes raccords, Very good, perfect, I am in France, and since the fittings are different than those to fit on my compressor, I bought a fitting to connect it to my compressor and super, I could use BANGGOOD has been very pro by offering me fittings that fit, thanks for your serious, it is nice to see a customer service also performing, I would recommend this purchase, especially if you have the same fittings

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2015

    брал для гаража на большой компрессор, качество не фонтан, но со своей работой справляется на 100%, вообщем то большего и не требовалось, про точность манометра нечего не скажу так как поверенного у меня нет но по точности меня он устроил. нажимая на курок показывает давление не в колесе а в ресивере компрессора что немного неудобно отпуская курок видим давление в колесе. если перекачали сбоку кнопка можно спустить до нормы.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2020

    Złącze nie pasuje, więc nie mogę tego sprawdzić. Skala jest zbyt szeroka. Kiedy znajdę złącze pasujące do węża, będę mógł użyć strojów. Poza tym, wygląda dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$35.99
    • US$46.19
    • US$43.88
    • US$40.41
    • US$31.99
    • US$37.99
    • US$19.62
    • US$9.57
    • US$38.10
    • US$36.88
    • US$27.71
    • US$12.69
    • US$19.62
    • US$10.38
    • US$13.85
    • US$6.81
    • US$10.34
    • US$10.38