Opinie klientów

4.6 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(58)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(58)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 18/11/2016

    I got the hole set , Look and fell well made sharp grind, point good angel , Very pleased. Will have a long service life with good care and proper methods. 10/10 Banggood

    Komentarze
  • 16/01/2017

    very good as advertised

    Komentarze
  • 23/01/2021

    Przyniosłem je i użyłem na moim Myford 7, idealnie wpasowałem się w zapas i wywierciłem bardzo ciasną dziurę.

    Komentarze
  • 02/02/2021

    ПОЛУЧИЛ. СПАСИБО!!!

    Komentarze
  • 18/01/2021

    Niska jakość

    Komentarze
  • 28/09/2020

    Przybywa dość szybko, produkt wydaje się być dobry.

    Komentarze
  • 28/09/2020

    Przybywa dość szybko, produkt wydaje się być dobry.

    Komentarze
  • 28/08/2020

    Przedmiot zgodnie z opisem, dobrze zapakowany, szybka wysyłka, wszystko jest idealne, wielkie dzięki!!!

    Komentarze
  • 02/11/2017

    I ordered 6 different size drill bits out of this collection. All of them came unfinished with metal burrs on all faces. It looks like these drill bits came out of a REJECT pile in the middle of the manufacturing process. I have never seen drill bits in such bad shape.

    Komentarze
  • 29/11/2018

    Well packed ...seems very sharp , i m pleased. From china took about a week to come in Greece!! Greek postal office kept the package over 2o days to deliver!!

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14,587
    • Ft2,331
    • Ft11,960
    • Ft2,915
    • Ft2,040
    • Ft3,790
    • Ft7,875
    • Ft2,623
    • Ft11,377
    • Ft2,471
    • Ft2,623
    • Ft22,173
    • Ft3,790
    • Ft14,295
    • Ft7,292
    • Ft2,915
    • Ft29,760
    • Ft11,960