Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/06/2021

    Doskonały produkt, przybywam w szacowanym czasie, produkt jest tak jak opis, doskonały materiał, bardzo zadowolony z wysyłki jest wart kosztów, pozdrowienia z Meksyku

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Zamówienie zostało dostarczone bezpośrednio na adres domowy, a nie na poczcie z eu priorytetowej wysyłki, trwało 19 dni z Chin do Sofii, Bułgarii. Odpowiada opisowi, zdecydowanie wymaga prasowania, aby usunąć ślady fałdowe i to było trudniejsze niż oczekiwano. Jakość obrazu jest dobra, dużo lepsza niż zwykła biała ściana, tylko białe nie są tak jasne, ale kolory są bardziej żywe, a czarne ciemniejsze. Nie jest ulepszony do oglądania w świetle dziennym, ale daleki od ideału. Potrzebuje ciemnego pokoju dla najlepszych rezultatów. Używam projektora VP6. Zbuduje też ramę, pod warunkiem, że rozwiązanie naklejki nie jest dla mnie wiarygodne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Dobra jakość 30 dni dostawy Indie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    very good quality only Centre focusing working

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Może zapłacę za 120.„i dostanę 100."

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Jest idealny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Dobra plandeka: doskonała w świetle, dobra w ciemności, ale lepsza niż klasyczna matowa, biała plandeka we wszystkich wartościach, które mogą się ustawić w dobrze określonym punkcie. To jest chyba strona, która sprawia mi najwięcej problemów do ostatecznego wykorzystania. Wskazówka do instalacji od producenta byłaby mile widziana. Moim zdaniem wskazane oceny są optymistyczne. Tak więc ostatecznie powiedziałbym świetny plandeka, ale nie nadaje się dla tych, którzy chcą się ustawić tam, gdzie chcą, ponieważ obraz jest bardzo różny. (niejasne, jeśli jest odpowiednie dla wszystkich typów projekcji, bardzo krótkie)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • vibe666
    AU
    27/06/2021

    Nie można dyskutować o pieniądzach, robi ogromną różnicę w jasności projektora, chociaż kąt widzenia jest obniżony do około 20 stopni w każdym kierunku, więc trzeba mieć projektor tuż za sobą i siedzieć bezpośrednio przed ekranem. Więcej niż to i tracisz przewagę posiadania ekranu, ale nie jest gorzej niż bez niego, po prostu wystając na gołą ścianę. Również nie można wyciągnąć niektórych większych zagnieceń całkowicie, nawet z parownikiem, ale nie są one tak zauważalne przy włączonym projektorze, i z czasem się zmniejszyły (miał to już kilka tygodni). Klejące na rzepy też są zaskakująco dobre i zostały zablokowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Tkaniny jak na odblaskowej odzieży, działa впринцепе, ale kąt widzenia jest minimalny, trzeba przechylić płótno, aby było widoczne pod 45° względem projektora

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Przybył bardzo szybko, jak się spodziewaliśmy. Był złożony i musiałem go wyprasować. Bardzo ostry obraz i żywe kolory. Musisz być prawie z przodu, żeby móc widzieć. Chciałbym mieć szerszy widok, mimo że jestem zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 637
    • Ft22 728
    • Ft31 063
    • Ft48 616
    • Ft12 152
    • Ft34 725
    • Ft37 851
    • Ft119 967
    • Ft23 044
    • Ft7 890
    • Ft11 678
    • Ft5 364
    • Ft44 512
    • Ft6 943
    • Ft23 675
    • Ft8 679
    • Ft18 940
    • Ft71 663