Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(157)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(157)
    • 5 Star(113)
    • 4 Star(27)
    • 3 Star(14)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/10/2017

    maravilhosochegou em 2 semanas e superou minhas espectativas.Apesar que o apoio pro celular fica muito pequeno pro meu celular eu super amei por ele ser pratico e facil dar para levar para qualquer lugarve nao ocupa muito espaço. Vejo tao bem embaldo que me surpreendi pensava que as embalagens nunca acabavam rsts

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2017

    trépied de bonne qualité avec 5 réglages de hauteur support smartphone fourni un smartphone 6.44" compatible avec le support

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Świetnie i pięknie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2017

    I searched for a mobile tripod for a long period of time.. In Amazon flipkart eBay everywhere its too costly.. But in banggoods its just the half the amount... Around 600rs(INR) I brought this tripod from banggoods.. While saying about its quality its good.. It's made by aluminum.. For this low cost its is 100% worth product..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2017

    This is cool, but it is quite thin material.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Nieźle, jak na tę stawkę. Niezbyt silne wsparcie dla projektora. Zmuszony do dodania poślizgu, ponieważ śruba jest zbyt długa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Cześć przyjaciele właśnie zakupiłem ten statyw z Banggood.com i muszę powiedzieć, że działa bardzo dobrze. Jeśli szukasz taniego statywu ze wszystkimi cechami droższych, to jest to. Ten trójnik jest niezwykle lekkiej konstrukcji aluminium & jest w pełni regulowany pod każdym względem. Tripod ma dołączone do telefonu Nice Universal, aby bezpiecznie trzymać telefon z kamerą. Używam telefonu z Androidem. Wbudowany jest poziom bąbelkowy do regulacji obrazu poziomego. To jest trójnog Nice Travel, który teleskopy rozciągają się na 50 cali i wszystkie kąty są w pełni regulowane. Zrobiłem zakupy i nie sądzę, że znajdziesz lepszego Tripoda za pieniądze. Jeśli masz jakieś pytania możesz śmiało zadawać

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2020

    Trójkąt aluminiowy dla poziomu spirytusu telefonu lub lasera, bardziej niestabilna konstrukcja jest wystarczająca dla artykułów gospodarstwa domowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2019

    مونتاج رائع شكرا موقع banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Uwagi: Świetny produkt, poręczny i inteligentny. Ma ładny dotyk i bardzo dobry design. Kompaktowy i w dobrej cenie. Minimalna wysokość: 35cm - Maksymalna wysokość: 103cm. Ocena: Jakość: 9 Cena: 9 Pakiet: 10 Zobacz wideo: https://bit.ly/3JWtfhD (ang.) ✶✶✶ Obsługuj kanał o produktach Banggood.com ✶✶✶ Polub i udostępnij film! Zadzwoń do 🔔 i uderz w 👍 jeśli to ci pomogło! WSZYSTKIE MOJE BANGGOOD VIDEOS poniżej: https://www.youtube.com/c/buygoodbest/videos

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.99
    • US$22.99
    • US$17.84
    • US$5.99
    • US$43.99
    • US$26.24
    • US$11.54
    • US$16.99
    • US$16.49
    • US$7.13
    • US$12.99
    • US$14.99
    • US$13.99
    • US$12.99
    • US$18.99
    • US$17.99
    • US$14.99
    • US$25.29