Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/06/2021

    Dobrze przyjęty w doskonałym stanie, pomimo tysiąca kilometrów przebytych i półtora miesiąca, aby do mnie dotrzeć. Idealnie pasuje do tego, co mogłem przetestować, odkąd go dostałem. Część mp3 jest bardzo podstawowa, ale ma zalety istnienia. Część radiowa i wszystkie jej funkcje są w dobrej cenie. Czas, temperatura, alarm, alarm, alarm, alarm przez sygnał dźwiękowy, radio lub mp3, zatrzymanie lub uruchomienie programów radiowych itp... Jakość dźwięku jest średnia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Bardzo ładny produkt i banggood usługa jest szybka.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2019

    The piece of radio is super and is working well without any hassle. the quality is super and reception is very good. Fm stations in my local area have a good reception and I do not get reception problems with Am reception also

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2019

    very good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2018

    Received the item today in good condition. However though it is mentioned that manual is in English, I received one which is only in Chinese (looks like).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2018

    I received my order two days before the estimated delivery period. It was as I had imagined it, but as I am illiterate in Chinese I could not follow the user manual

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2018

    Excellent radio. Modern. Working perfectly, great audio. Easy to operate. Selective and sensitive. Very good, I liked it a lot and recommend it. Vy best wishes, Karl Leite Natal, RN, Brazil

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2019

    The radio it's pretty good, reception, selectivity, sound. Just was missing a technical manual in english language.I live on a hard reception area, and this radio is better then a Sony receiver.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 289
    • Ft5 120
    • Ft4 021
    • Ft2 193
    • Ft11 708
    • Ft5 485
    • Ft2 925
    • Ft3 799
    • Ft5 855
    • Ft10 928
    • Ft4 369
    • Ft6 584
    • Ft5 700
    • Ft3 165
    • Ft9 645
    • Ft12 037
    • Ft12 671
    • Ft13 904