Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(10)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(10)
    • 5 Star(9)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/08/2021

    Otrzymane w krótkim czasie, pudełko jest rozbite w rogu, ale na szczęście nie na odbiorniku, dlatego zawartość nienaruszona. Działało i próbowało, doskonale. Teraz porównam go z innymi odbiornikami, w tym PL-365, z którego pochodzi. Bateria BL-5C jest w cenie, Biała obsługa na zdjęciach nie jest włączona. Zadowolona Francesco

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Wysoce wrażliwy reciewer. Fale krótkie działają jako lokalne radio na niektórych częstotliwościach. China Radio International jest najbardziej widoczne w Indiach. W zeszłym roku indyjskie radia zamknęły swoją stację SW. To rozczarowujące. Bateria BL 5c w zestawie. Zewnętrzna antena przewodowa nie została jednak uwzględniona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Poprzednik tego radia był prawie doskonały. Dodanie klawiatury do wejścia częstotliwości naprawiło tylko to, co złe i ten nowy model jest teraz idealnym radio. Wybrałem pomarańczowy kolor, ponieważ używam go do odbioru awaryjnego podczas cyklonów i innych klęsk żywiołowych, więc chciałem kolor, który wyróżniałby się wśród innych śmieci!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Niesamowity kawałek inżynierii, który reprezentuje wielką wartość dla pieniędzy. Wersja firmware to 3682. Najnowsze oprogramowanie to 3684. Przyciski są dość małe, ale można nimi zarządzać. Dostarczenie było bardzo szybkie, zajęło tylko 9 dni od zamówienia do dostawy. Gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    przybył w krótkim czasie przed oczekiwany produkt bardzo piękny i funkcjonalny bardzo polecany miłośnikom słuchania radia

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Produkt dotarł w doskonałej jakości i bez żadnych uszkodzeń. Wyróżnia się sprzedaż, szybka dostawa, a urządzenie jest nienaruszone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Wszystko przyszło w doskonałej formie, jestem bardzo zadowolony i zadowolony z usług, które mi dałeś, dzięki i gratulacje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    W porządku, w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Szybka dostawa bez zwyczajnego bla. Dobrze i szybko, niezły chwyt. To jest sposób...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Widziałem przedmiot jako dyktafon, to był odbiornik radiowy. Tak zawiedziony, że zmarnowałem pieniądze na coś, czego nie potrzebuję

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.99
    • US$26.99
    • US$34.99
    • US$12.99
    • US$38.99
    • US$20.78
    • US$9.19
    • US$14.27
    • US$32.19
    • US$30.02