Opinie klientów

4.78 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(64)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(64)
    • 5 Star(53)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/12/2020

    Laptop dotarł dobrze, ale jest problem nie łączy się z internetem mając dobry sygnał wifi czasami udaje się połączyć, ale surfować wolno i wtedy traci nawigację już wykonać odpowiednie ustawienia na łączeniu, a nawet ponownie zainstalować Windows 10 i nie został naprawiony. Może sprzedawca, ktoś, kto miał taki problem i go rozwiązał, mógłby mi pomóc.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Teljesen jól működik. A frissítés és az illesztőprogramok frissítése után még jobb. Nemsoká érkezik hozzá a klaviatúra is, azzal lesz teljes a gép. Teljesen elégedett vagyok, a termék a várt minőségű.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Wszystko jest idealne, 👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Dobra karta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2019

    Ottima sensazione al tatto, a primo impatto, l'impressione è piacevole poiché fatto con materiale di ottima qualità. La maggior parte del tablet è fatto di metallo satinato che lo rende molto robusto. Lo sportello per la regolazione dell'inclinazione è fatto in plastica e bisogna maneggiare con cura. Il display si presenta con dei colori brillanti e intensi che ti lasciano una piacevole sensazione, i bordi sono perfetti. È già provvisto di una pellicola protettiva montata sul display, basterà togliere solo quella dove è stampato il logo della Teclast ed è pronto per l'utilizzo. Il cavo del caricatore è molto lungo e resistente. L'accensione è rapida e veloce. È evidente che la prima accensione viene effettuata prima della spedizione poiché devono assicurarsi che il prodotto superi i test di qualità. Infatti esiste già un utente ma si può eliminare tranquillamente effettuando un ripristino o effettuando l'accesso con il proprio account Microsoft. Piccola nota di disturbo è l'app Google Chrome preinstallata in lingua Cinese... non riuscendo a cambiare lingua ho dovuto reinstallare l'app. Sono in attesa della penna Teclast per vedere se ci sono ancora problemi di digitalizzazione come molti hanno riscontrato... appena posso aggiungerò altre recensioni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2019

    El envío a sido bastante rápido,la protección del paquete podía ser bastante mejor ( cantos de la caja dañados), la X6 funciona bien i los acabados son buenos. Tenía con un usuario creado (pc) , supongo que la han probado antes de mandarla. En general bastante bien .

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Ekran jest bardzo dobry, bardzo jasny i wysokiej jakości. Obecność 2 usb jest bardzo wygodna dla połączenia innych zewnętrznych peryferyjnych, a także portu do wstawiania karty SD. Dźwięk odpowiedni dla tych, którzy mają preese wysokiej jakości - powiedzmy, że słyszycie - Fakt zainstalowania W10 Home pozwala zainstalować inne programy exteni do sklepu Microsoft, co jest zabronione z wersją W10 S. Akumulator, z komputerem podłączonym do myszki zewnętrznej, WiFi, przenośnym HD i z ekranem przy maksymalnej rozdzielczości, ma czas około 2 i pół godziny. Klawiatura nie jest w cenie i musi być zakupiona oddzielnie za około 45,00 € (odkryte obrazy mylą powód, dla którego umieściłem 4 gwiazdki). Ogólnie jestem zadowolony bez wielkich pretensji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Po pierwsze - angielski - niż angielski - Nie: Technicznie naprawdę dobry - przetwarzanie umiarkowanie Jego poprzednik ze mną, Chuwi SurBook Pro jest o wiele lepiej przetworzony. Z moim nowym Teclast x6 Pro są defekty farby na stopie podstawy i drobne zadrapania, jak również minimalne odkształcenia prawego wejścia USB. Dużą zaletą Teclast jest jego szybkość - naprawdę dobra jak na tę cenę. Przy okazji - koniecznie zwróć uwagę na Banggood, że prawdziwa cena zakupu pokrywa się z ceną ofertową - ze mną tak nie było ----> Według strony internetowej z Czech 398,74€ - Real przez PayPal 460, --€ ----> nie na poważnie. Modernizacja systemu operacyjnego do Prądnika była bezproblemowa - Angielski: Technicznie naprawdę dobry - przetwarzanie umiarkowane Jego poprzednik ze mną, Chuwi SurBook Pro jest o wiele lepiej przetworzony. Z moim nowym Teclast x6 Pro, są porażki farb i drobne zadrapania na podstawce, jak również minimalne deformacje prawego wejścia USB. Wielką zaletą Teclast jest jego szybkość - naprawdę dobra jak na tę cenę. Przy okazji - upewnij się w Banggood, że prawdziwa cena zakupu pasuje do ceny ofertowej - dla mnie tak nie było ---> Według strony internetowej z CZ 398,74€ - Real przez PayPal 460,--€ nie jest naprawdę poważny. Aktualizacja systemu operacyjnego do aktualizacji była łatwa -

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Wczoraj otrzymałem tablet, dostawa w 16 dni za pomocą podstawowej usługi, bez dodatkowych opłat! Paczka była dobrze zapakowana, z folią bąbelkową. Gniazdo zasilania jest francuskie, a instrukcje szybkiego uruchomienia są w języku francuskim!!! Dobrej jakości tablet, tylko głośniki są niskiej jakości dźwięk jest nasycony i zbyt wysoki, ale pozostaje tablet, ekran jest piękny. Uaktualnienie systemu Windows 10 zajęło dobry dzień i skonfigurowanie go (po francusku), tablet został już ustawiony w języku angielskim. Jest świetny do biura i internetu, filmy na YouTube i Amazon Prime idzie bardzo dobrze. Obciążenie trwa około 6 godzin, dla Windows Hello informacja nie działa, kamera selfie nie obsługuje 3D, konieczne będzie użycie hasła, a gdy używasz intensywnie tabletu, tył się grzeje, ale w normalnym użytkowaniu pozostaje prawidłowe. Nie mam jeszcze długopisu i klawiatury, które muszę otrzymać później, chciałbym podać informacje.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2020

    Po pewnym czasie korzystania z niego, mogę powiedzieć, że jest to wspaniała maszyna, lubię metal z powrotem, a os jest bardzo szybkie i reagujące. Można powiedzieć tylko, że podczas oglądania filmów w strumieniu, jak na YouTube, jeśli rozdzielczość jest wyższa niż 1080p 60fps lub 1440p 30fps, film zaczyna się trochę opóźniać, ponieważ procesor nie jest zbyt szybki, Ale w przypadku ceny i innych cech ekscelletowych, takich jak 8 gb ramu i 256 gb M.2 SSD, jest więcej niż akceptowalne. Zdecydowanie zasugeruję ten tablet moim przyjaciołom.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft114,150
    • Ft126,491
    • Ft98,107
    • Ft101,809
    • Ft106,437
    • Ft70,957
    • Ft53,063
    • Ft24,679
    • Ft74,042
    • Ft2,033
    • Ft95,639
    • Ft43,190
    • Ft95,639
    • Ft43,190
    • Ft120,320
    • Ft64,478
    • Ft129,576
    • Ft3,391