Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(552)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(552)
    • 5 Star(477)
    • 4 Star(48)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(11)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/08/2021

    Oprawa tabletki jest grubsza niż na zdjęciu.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Bardzo się cieszę! Bawiłem się, a on dał mi rozmiar. Jakość obrazu wygląda fantastycznie, a jasność nie przekracza nawet wysokiego poziomu, którego potrzebowałem. Głośniki są bardzo dobre. Jeśli jesteś bardzo wymagający co do dźwięku, zauważysz, że nie są najwyższej jakości, ale jeśli jesteś zwykłym użytkownikiem, spełni oczekiwania. Jest tak stylowy jak na zdjęciach, chociaż krawędzie ekranu są nieco bardziej rozszerzone, ale nie tak, jak myślałem, że widziałem w niektórych obrazach przeglądowych. Moją jedyną wadą były karty SIM. To było to, czego chciałem najbardziej, ponieważ nie mam smartfona. Ma pewne wady w odbieraniu sygnału i odczytaniu karty SIM, które nie są istotne w przypadku nieprzerwanych połączeń lub danych. Nie wchodzi z taką prędkością, jak na to zasługuje, ani płomienie nie gasną przez cały czas. Spodziewałem się, że skoro najwyraźniej jest to częsta wada w zespole, zobaczyłem to w komentarzach od innych kupców. Nadal jestem bardzo podekscytowany moją drużyną i tym, co mogę wykorzystać. W moim kraju to nie jest tani zespół. Bardzo dziękuję sprzedawcy, nie skąpił na szczegóły i wysłał go z ochronnikiem ekranu bardzo dobrze umieścić, również wysłał adapter do złącza. Ochronnik lub futerał, można go znaleźć w Aliexpress, jest bardzo prosty, ale jest idealny i to jest ważna ochrona

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Recenzja Teclast T40 Plus Teclast T40 plus to tablet 250$ ze wszystkimi funkcjami smartfona 500$. Zobaczmy, jakie są plusy i minusy. Ekran tabletu jest naprawdę niesamowity. To 10,4-calowy ekran 2K, i byłem zszokowany, kiedy zobaczyłem jakość kolorów. Poziom ostrości też jest bardzo dobry, a jasność jest miła. Naprawdę polecam ekran. Tablet jest wyposażony w ochraniacz ekranu. Mówcy: Podobnie jak ekran, głośniki są zaskakująco dobre. Bardzo mi się podobało słuchanie piosenek z głośnikami! Objętość może być bardzo wysoka. Aparat: Tabletka posiada 1 kamerę selfie i 1 tylną kamerę główną. Tak jak się spodziewałem, obie kamery to wielki przekręt tabletu. Są złe i nie zalecam używania tej tabletki do robienia zdjęć. Wydajność: Nie sprawdziłem dokładnie wydajności tabletu, ale mogę powiedzieć, że są przeciętne. Grałem na asfalcie 9 i jest ok, ale nie super. Dla codziennego użytku i przeciętnych gier, wydajność tabletu jest miła! Jakość budowy: Jakość budowy jest całkiem dobra. Tył jest wykonany z tworzywa sztucznego, więc zalecam zakup ochraniacza na ekran, ale nie ma jeszcze żadnych zabezpieczeń dostępnych dla tabletu ☹ Połączenie z Internetem: Fasttttt. Obsługuje kartę SIM i micro SD! Wynik: 910! Jest to świetny tablet, dostajesz najlepszą wartość dla swoich pieniędzy, i jest świetny dla dzieci lub codziennego użytku! Wrzucę aktualizacje, jeśli zmienię zdanie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Gniazdo kart SIM nie działa poprawnie. Muszę to wyciągać i wstawiać na nowo, żeby zadziałało, :(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Dzięki. Dobre opakowanie 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻😘😘😘

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Nie daję ci 4 gwiazdek, ponieważ dźwięk jest bardzo słaby, brzmi jak puszka, mimo że ma 5 głośników. Kamery też nie są wyjątkowe, ale wykonują swoją pracę. Bardzo przychylnie podkreślam ekran: bardzo poprawne kolory, bardzo dobre kąty, prawie bez zniekształceń kolorów i dobry poziom jasności. Wydajność jest dość płynna, dobra reakcja na gesty, ładuje strony przeglądarki dość szybko, odtwarza filmy na youtube bardzo dobrze. Ogólnie rzecz biorąc, bardzo sprawna operacja. Problem z dźwiękiem rozwiązany przez podłączenie słuchawek Bluetooth (często jest to różnica). Przy okazji, Jack słuchawkowy idzie w prawym górnym rogu, więc uważaj przy wyborze etui ochronnej, ponieważ prawdopodobnie podłączy wejście jack. Jeśli chodzi o wykończenia, są one dość dobre z przodu i po bokach, ale tylna skorupa jest podzielona na dwie części różnych materiałów i wykończeń, co nie daje dobrego wrażenia. Biorąc pod uwagę cenę (poniżej 170 €) i wady dźwięku (zalecam za pomocą słuchawek) i niską jakość kamer, daję mu 4 gwiazdki.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2022

    Nagyon gyorsan megérkezett cseh raktárból (3nap!!!). Nagyon minőségi a fogása, tartozékok rendben vannak, 100%-os töltöttséggel érkezett. Ár/érték/tudás arányban szerintem nagyon jó vétel, csak ajánlani tudom. Remélem hosszú távon hű társ lesz!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Bardzo dobry, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Przyszło wcześniej niż się spodziewaliśmy. W pudełku było czysto bez pęknięcia ekranu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    To było naprawdę wspaniałe i przyjemne uczucie przy pierwszym kontakcie. Obrazy pokazane na stronie nie odbiegają od rzeczywistości. Solidne i wytrzymałe. Dobrze zbudowany i wykończony. Szybki w działaniu. Wydajność monitora jest niezwykła zarówno jako definicja, jak i jako kolory.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$129.99
    • US$99.99
    • US$289.99
    • US$144.99
    • US$139.99
    • US$199.99
    • US$224.99
    • US$194.99
    • US$449.99
    • US$204.99
    • US$219.99
    • US$299.99
    • US$129.99
    • US$249.99
    • US$199.99
    • US$114.99
    • US$154.99
    • US$11.99