Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(282)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(282)
    • 5 Star(234)
    • 4 Star(32)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/09/2021

    To było naprawdę wspaniałe i przyjemne uczucie przy pierwszym kontakcie. Obrazy pokazane na stronie nie odbiegają od rzeczywistości. Solidne i wytrzymałe. Dobrze zbudowany i wykończony. Szybki w działaniu. Wydajność monitora jest niezwykła zarówno jako definicja, jak i jako kolory.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Tabletka t40 plus sangat berpuas hati ❤️❤️❤️🥰!!! Sangat Lancar bosku dziękuje bardzo ike puyu pak samah 🌹hidup ruda klate 💗💋❤️

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Nie daję ci 4 gwiazdek, ponieważ dźwięk jest bardzo słaby, brzmi jak puszka, mimo że ma 5 głośników. Kamery też nie są wyjątkowe, ale wykonują swoją pracę. Bardzo przychylnie podkreślam ekran: bardzo poprawne kolory, bardzo dobre kąty, prawie bez zniekształceń kolorów i dobry poziom jasności. Wydajność jest dość płynna, dobra reakcja na gesty, ładuje strony przeglądarki dość szybko, odtwarza filmy na youtube bardzo dobrze. Ogólnie rzecz biorąc, bardzo sprawna operacja. Problem z dźwiękiem rozwiązany przez podłączenie słuchawek Bluetooth (często jest to różnica). Przy okazji, Jack słuchawkowy idzie w prawym górnym rogu, więc uważaj przy wyborze etui ochronnej, ponieważ prawdopodobnie podłączy wejście jack. Jeśli chodzi o wykończenia, są one dość dobre z przodu i po bokach, ale tylna skorupa jest podzielona na dwie części różnych materiałów i wykończeń, co nie daje dobrego wrażenia. Biorąc pod uwagę cenę (poniżej 170 €) i wady dźwięku (zalecam za pomocą słuchawek) i niską jakość kamer, daję mu 4 gwiazdki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Produkt jest perfekcyjny. Chociaż opakowanie wydaje się trochę słabe, dotarło w idealnym stanie. Czas oczekiwania był bardzo długi, ponad 1 miesiąc, ale warto było czekać. Teraz, aby przetestować wydajność, która daje tablet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Firewall i Google Play zaktualizowane w sierpniu 2021, lepszy odbiór Wi-Fi w porównaniu do starych modeli, 4 głośniki stereo (kilka basów), dobry ekran i kolory, Tylko port USB typu C (OTC) i 3.5mm jack słuchawki, warte więcej niż jego cena, wziąłem go na 165 € all inclusive. Muszę skończyć próbować, ale wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Tabletka przybyła w idealnym stanie tylko skaza przesyłki w ciągu około 27 dni.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Dzięki. Dobre opakowanie 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻😘😘😘

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Bardzo dobry pad, jednak karta SIM nadal odłącza, bg wysyła jednak zapasowy posiadacz karty i problem rozwiązany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Przyszło wcześniej niż się spodziewaliśmy. W pudełku było czysto bez pęknięcia ekranu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    produkty doskonałej jakości Jestem bardzo zadowolony z niczego do powiedzenia z dostawy i opakowania

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft56 516
    • Ft56 516
    • Ft63 165
    • Ft56 516
    • Ft48 270
    • Ft88 100
    • Ft76 463
    • Ft231 059
    • Ft109 710
    • Ft166 229
    • Ft156 255
    • Ft53 191
    • Ft73 139
    • Ft152 930
    • Ft61 503
    • Ft59 840
    • Ft149 605
    • Ft62 836