Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(312)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(312)
    • 5 Star(291)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/02/2021

    Duża wartość dla tabletu. Tablet nie jest na szczycie, ale zachowuje się jakby był jednym z nich. Ma świetny procesor, do uruchamiania wszystkiego, ekran o wyjątkowej jakości, nawet jeśli nie jest jednym z najbardziej aktualnych. Bałem się, że gdy widziałem kilka komentarzy mówiących o jego tchucreem, cóż, nie martw się, on bardzo dobrze reaguje na kilka dotyków w tym samym czasie. Ale nic, co mogłoby uszkodzić urządzenie. Kamery są złe, ale spójrzmy, tablet nie został zaprojektowany do robienia zdjęć, nie sądzisz? Bo życie jest dobre. Dźwięk, doskonały, jest kompletnym dźwiękiem, od ciężkiego do ostrego, do odpowiedniego stopnia, z minimalnym poziomem zniekształceń. Klawiatura, bardzo przydatna i doskonała, z wielkim wykończeniem. Akumulator, dość długo, zostaję dwa dni bez ładowania po cichu, i nigdy nie miałem ładowania mniej niż 50%. Jednym z problemów jest to, że podczas rozmowy o ładowaniu nie jest to szybkie ładowanie, ale nadal nic, co przeszkadza w jakości produktu. Konstrukcja tabletu jest słaba, ponieważ jest to dość stylowy materiał. Mój produkt potrzebował prawie dwóch miesięcy, nic nadzwyczajnego, z uwagi na opóźnienie poczty i ten trudny okres pandemii. Obciążono mnie podatkiem 260 prawdziwków, czegoś się spodziewałem. Zakupiłem ten produkt na studia, a jako odtwarzacz muzyki na moim dźwięku dokonałem dobrego zakupu, świetnego produktu i stosunkowo niskiej ceny.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Naprawdę ładna mała maszyna! Dość szybki, ekran wystarczająco jasny do użytku zewnętrznego, może korzystać z karty gsm z tak może nawet pracować jako telefon (!), bateria, która trwa długo, ale trwa wieki, aby w pełni naładować i ogólna budowa jest powyżej średniej. Gdybym miał znaleźć wadę, powiedziałbym, że klawiatura otwarta/bliska wykrywalność jest nieco trafiona i nie trafić więc uważaj, aby nie znaleźć się z niską baterią, chociaż ładowałeś ją noc wcześniej! Poleciłbym produkt pod warunkiem, że nie spodziewacie się cudów!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Świetny tablet, nie zamyka się podczas przekazywania ekranów i otwierania aplikacji i z dobrym wyglądem graficznym, bardzo dobry do pracy i nauki. Jest na czas, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2020

    Szybki tablet, bateria może mieć lepszą wydajność, ale uważam, że to na konto procesora, który nie jest ekonomiczny. Klawiatura zaznacza niską jakość (plastikową) filmu, który został już zastosowany z fabryki, wkładam tkaninę między ekranem a klawiaturą i przestałam taktować, klawiatura tbm nie chroni krawędzi tabletu jak zwykłe przypadki, Zalecam zakup walizki i oddzielenie klawiatury. Obciążono mnie podatkiem 240, ale zapłaciłem ubezpieczenie za 220, więc było tak samo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2020

    Jakość cenowa jest świetna, przetwarzanie jest bardzo szybkie! Szkoda, że ekran dotykowy nie przesuwa się tak dobrze. Ale dźwięk jest dobry. Klawiatura jest bardzo praktyczna!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Całkiem dobry tablet, bardzo szybka dostawa, dobrze zapakowany. Stereo głośniki robią swoje, są dość głośne. Ekran ma piękne, żywe kolory i jasność jest wystarczająca. Ale jest dziwny opór, kiedy używam palca do przewijania ekranu dotykowego. Nawet gdy zdjąłem folię, nadal jest niewygodnie jej używać. (Poszukuję dobrej jakości ochraniacza ekranu, który powinien to rozwiązać). Ostatnia aktualizacja firmy została wydana rok temu, więc prawdopodobnie Android 9 będzie najnowszym dla tego urządzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Wszystko było idealne. Przesyłka z Hiszpanii do Polski była bardzo szybka. Parametry tabletu były prawidłowe, żadnych złych pikseli. Jestem oszołomiony szybkością i całością projektu. Klawiatura działa dobrze, dotyk dłoni też. Ale nadal nie wiem, czy dostanę krajowe litery za pomocą tej klawiatury. Zobaczymy, jak to działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Naprawdę dobra za tę cenę! Klawiatura jest świetna! Tabletka działa od pierwszej chwili.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Otrzymany w mniej niż 2 dni, tablet wraz z walizką/klawiatura go deluxe, przede wszystkim podoba mi się połączenie, które namagnesowali, mieliśmy już T20 w domu, dlatego kupiłem ten. Na razie wszystko jest idealne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Doskonały produkt. Bardzo dobry do pracy i wypoczynku. Lekka i łatwa do przenoszenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft53,063
    • Ft24,679
    • Ft2,474
    • Ft98,107
    • Ft74,042
    • Ft114,150
    • Ft74,042
    • Ft101,809
    • Ft78,670
    • Ft21,593
    • Ft50,286
    • Ft41,647
    • Ft39,488
    • Ft63,244
    • Ft46,275
    • Ft45,041
    • Ft92,553
    • Ft23,136