Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(313)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(313)
    • 5 Star(292)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/02/2021

    Duża wartość dla tabletu. Tablet nie jest na szczycie, ale zachowuje się jakby był jednym z nich. Ma świetny procesor, do uruchamiania wszystkiego, ekran o wyjątkowej jakości, nawet jeśli nie jest jednym z najbardziej aktualnych. Bałem się, że gdy widziałem kilka komentarzy mówiących o jego tchucreem, cóż, nie martw się, on bardzo dobrze reaguje na kilka dotyków w tym samym czasie. Ale nic, co mogłoby uszkodzić urządzenie. Kamery są złe, ale spójrzmy, tablet nie został zaprojektowany do robienia zdjęć, nie sądzisz? Bo życie jest dobre. Dźwięk, doskonały, jest kompletnym dźwiękiem, od ciężkiego do ostrego, do odpowiedniego stopnia, z minimalnym poziomem zniekształceń. Klawiatura, bardzo przydatna i doskonała, z wielkim wykończeniem. Akumulator, dość długo, zostaję dwa dni bez ładowania po cichu, i nigdy nie miałem ładowania mniej niż 50%. Jednym z problemów jest to, że podczas rozmowy o ładowaniu nie jest to szybkie ładowanie, ale nadal nic, co przeszkadza w jakości produktu. Konstrukcja tabletu jest słaba, ponieważ jest to dość stylowy materiał. Mój produkt potrzebował prawie dwóch miesięcy, nic nadzwyczajnego, z uwagi na opóźnienie poczty i ten trudny okres pandemii. Obciążono mnie podatkiem 260 prawdziwków, czegoś się spodziewałem. Zakupiłem ten produkt na studia, a jako odtwarzacz muzyki na moim dźwięku dokonałem dobrego zakupu, świetnego produktu i stosunkowo niskiej ceny.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Naprawdę ładna mała maszyna! Dość szybki, ekran wystarczająco jasny do użytku zewnętrznego, może korzystać z karty gsm z tak może nawet pracować jako telefon (!), bateria, która trwa długo, ale trwa wieki, aby w pełni naładować i ogólna budowa jest powyżej średniej. Gdybym miał znaleźć wadę, powiedziałbym, że klawiatura otwarta/bliska wykrywalność jest nieco trafiona i nie trafić więc uważaj, aby nie znaleźć się z niską baterią, chociaż ładowałeś ją noc wcześniej! Poleciłbym produkt pod warunkiem, że nie spodziewacie się cudów!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Całkiem dobry tablet, bardzo szybka dostawa, dobrze zapakowany. Stereo głośniki robią swoje, są dość głośne. Ekran ma piękne, żywe kolory i jasność jest wystarczająca. Ale jest dziwny opór, kiedy używam palca do przewijania ekranu dotykowego. Nawet gdy zdjąłem folię, nadal jest niewygodnie jej używać. (Poszukuję dobrej jakości ochraniacza ekranu, który powinien to rozwiązać). Ostatnia aktualizacja firmy została wydana rok temu, więc prawdopodobnie Android 9 będzie najnowszym dla tego urządzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Naprawdę dobra za tę cenę! Klawiatura jest świetna! Tabletka działa od pierwszej chwili.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Otrzymany w mniej niż 2 dni, tablet wraz z walizką/klawiatura go deluxe, przede wszystkim podoba mi się połączenie, które namagnesowali, mieliśmy już T20 w domu, dlatego kupiłem ten. Na razie wszystko jest idealne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Doskonały produkt. Bardzo dobry do pracy i wypoczynku. Lekka i łatwa do przenoszenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Świetna tabliczka i szybka. Pracuje z kartą SIM T-Mobile i aplikacją Uber.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2020

    Genialny produkt, robi wszystko, co trzeba. Plus dodatkowa klawiatura do tego. Bateria też długo działa, więc jestem szczęśliwy. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Dobry tablet, tani i intuicyjny. Klawiatura zmienia wszystko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2020

    Mam tę tabletkę od około 3 miesięcy. Po pierwsze - to było bardzo dużo, ponieważ Banggood nagradza użytkowników możliwością zdobywania punktów, które mogą być wykorzystane do rabatu pozycji. Zbierz je - będziesz zaskoczony, jak dobry układ może być zawarty z ich wykorzystaniem. Po drugie - opakowanie jest takie, jak powinno być, specjalne opakowanie bąbelkowe tylko dla tego rodzaju towarów. Po trzecie - żegluga odbywała się w czasach, kiedy każda granica europejska była zamykana, a niepewność była wysoka. Unijna linia priorytetowa Banggood wykonała świetną robotę i udało się ją uzyskać tak szybko, jak w normalnych czasach, nieuszkodzone. Po czwarte - sam tablet jest świetnym tabletem w swojej cenie. Jest wyposażony w plastikową ochronę na ekranie, którą proponuję zastąpić szklaną ochroną, ponieważ łatwo się drapie. Wszystko co dotyczy tabletu (czułość ekranu, dźwięk, pamięć, szybkość, czas pracy / ładowanie baterii) jest przyzwoite. Nie używam klawiatury, ale powiedziałbym, imho, że klawiatura jest ponadprzeciętna, naprawdę jest całkiem miło na niej pisać, touchpad też jest bardzo dobry. Jest mało prawdopodobne, aby Teclast udostępnił aktualizację do Androida 10 dla tego modelu, ale obecny Android 9 świetnie się spisał i ma zainstalowany minimalny program. Po raz kolejny udowodniono mi, że dla tego rodzaju towarów (drogich / kruchych) Banggood i jego linia priorytetowa UE są najlepszym wyborem - bez podatków, bez kłopotów, bezpiecznie dostarczane pod drzwi. Wielkie dzięki Banggood za wiele na świetny temat.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft138 377
    • Ft126 769
    • Ft93 404
    • Ft209 297
    • Ft122 652
    • Ft103 782
    • Ft69 187
    • Ft56 607
    • Ft37 737
    • Ft125 797
    • Ft59 752
    • Ft25 157
    • Ft53 462
    • Ft44 027
    • Ft59 752
    • Ft41 196
    • Ft62 897
    • Ft23 584