Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1945)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1945)
    • 5 Star(1852)
    • 4 Star(82)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/03/2021

    Very good product, fast service, very good packaging. Super Tablet is too fast has enough storage space, good memory. Thank you bangood for the wide variety of products you have, good prices.Very long lasting battery. I really like It is very small and lightweight, very useful for travel or school It is very good buy.I bought two one for me and one for my daughter who uses it for school for various tasks and games she is very happy. Fast shipping Thank you Banggood!!!!!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Nagyon jó tablet. Az új processzorok jól teljesítenek. A kijelző jó élénk. A fényerő jó. A tablet jobb sarkában ,fehér háttér esetében a háttérvilágítás beszűrődik egy kicsit. Használat közben nem látszik. Alkalmazások jól futnak. Saját adapterrel gyorsan feltölthető az akkumulátor. USB-C kábel, EU adapter tartozék. A hátlap csúszós, tok ajánlott. Wifi, Bluetooth kapcsolódás rendben. A hang jobb a korábbi Teclast modelleknél. Fólia gyárilag telepítve. Teljes Magyar nyelv.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Ήρθε σε άριστη κατάσταση!! πολύ γρήγορα!!!Ωραία εμφάνιση. Βουρτσισμένο μεταλλικό πίσω κάλυμμα. Android 10. Ευαίσθητη οθόνη. Γρήγορη εφαρμογή. Καλή φωτεινότητα. Προσαρμογέας φορτιστής ΕΕ, καλώδιο USB-C. Η μπαταρία είναι αρκετή για μέση καθημερινή χρήση. Λίγες προεγκατεστημένες εφαρμογές. Κατά παραγγελία εφαρμογές με δυνατότητα λήψης από το Play St.Προστατευτικό οθόνης εγκατεστημένο στο εργοστάσιο. συνιστάται η χρήση μιας θήκης. Υπάρχει αρκετή μνήμη. 4G (επίσης B20). Η καλύτερη τιμή στο κατάστημα

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Sprawdziłem wiele tematów, dopóki nie spotkałem tego w Banggood. Bardzo dobra jakość i wydajność!! Tabletka działa niezwykle dobrze!! Android 10 został stworzony dla niego. W tej cenie kontrast i rozdzielczość ekranu są tylko prezentem!!! Polecam wszystkim, którzy szukają dobrego tabletu - To jest to, czego szukasz! Polecam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Wszystko poszło dobrze i zgodnie z opisem. Opóźniony, ale przybył, zajęło to około 2 miesięcy. To nie było opodatkowane. Testowałem go na YouTube i gra, w którą zwykle gram i to się dobrze, świetny obraz i wydajność. Jest nawet portugalski idiom Brazylia, którego myślałem, że nie będę miał. To był mój pierwszy zakup wielu, podobało mi się.

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2020

    Ładny wygląd, polerowany podkład metalowy. Androidzie 10. Wrażliwy wyświetlacz. Szybki start aplikacji. Dobra jasność. 1005 węgierskie menu. Unijny adapter do ładowania, kabel USB-C. Akumulator wystarcza do codziennego użytku. Kilka preinstalowanych aplikacji. Poziom popytu do pobrania aplikacji z Play Story. Zainstalowana fabryka folii ochrony wyświetlacza. Zaleca się stosowanie przypadku. Pamięć jest wystarczająca. 4G (łącznie z B20 ). Cena jest najlepsza w domu towarowym.

    Komentarze (14)
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Nieuszkodzone opakowanie i świetny produkt! Dostarczenie 14 dni. Cena tabletu nie jest warta tej ceny. Miałem do czynienia z kilkoma tabletkami, i jest świetny w szybkim i materialnym. Jest idealny do konsumpcji treści, zabawy i filmowania. Czytałem w testach, że guziki są niechlujne. Nigdy nie doświadczyłem czegoś takiego. Przednia kamera wideo katecheta spełnia kamerę panelu hex, jeśli jest taka potrzeba, a dobre warunki świetlne mogą być wykonane znośnym obrazem. Ale to nie jest do fotografii. Szczerze polecam każdemu, kto szuka wysokiej jakości i przydatnych tabotów w dobrej cenie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Muszę powiedzieć, że jako tablet multimedialny jest to świetny tablet. Świetnie, jeśli ma być używany przez dzieci do nauki, do wyszukiwania internetu, mediów społecznościowych i do oglądania filmów, głośniki są bardzo potężne. Jeśli chodzi o kamerę robi dyskretne zdjęcia powiedzmy, że ma kamerę do rozmów wideo. Posiada slot na sim lub nawet podwójne sim lub sim plus microsd do rozszerzania pamięci. Może być również używany do wykonywania połączeń. Obsługuje szybkie ładowanie dzięki portowi usb c. O grach niektóre zaczynają bez problemów inne są instalowane, ale ekran pozostaje czarny może nie są optymizowane dla tego typu unikalnego procesora neo, oprócz tego, że ekran na zewnątrz w bezpośrednim świetle słonecznym nie jest postrzegany wielki. Co z ceną i dla tych, którzy nie mają wielu pretensji jest wielki tablet, który spełnia swoje obowiązki.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Ładny wygląd, polerowany podkład metalowy. Androidzie 10. Wrażliwy wyświetlacz. Szybki start aplikacji. Dobra jasność. 1005 węgierskie menu. Unijny adapter do ładowania, kabel USB-C. Akumulator wystarcza do codziennego użytku. Kilka preinstalowanych aplikacji. Poziom popytu do pobrania aplikacji z Play Story. Zainstalowana fabryka folii ochrony wyświetlacza. Zaleca się stosowanie przypadku. Pamięć jest wystarczająca. 4G (w tym B20 ). Najlepsza cena w sklepie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Tablet wygląda naprawdę rewelacyjnie. Byłem zaskoczony jakością wykonania. Kąty w matrycy jak za takalą cenę są naprawdę bardzo dobre. Głośnik ok, da się słuchać muzyki. Tablet działa bardzo płynnie, dotyk działa super. Na ekranie naklejona folia zabezpieczając ekran. Jak narazie jestem bardzo zadowolony.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft60 858
    • Ft60 858
    • Ft50 207
    • Ft41 078
    • Ft62 379
    • Ft45 643
    • Ft44 425
    • Ft47 164
    • Ft133 891
    • Ft73 030