Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/09/2021

    Produkt dobry i spełnia moje potrzeby. Dostawa była na czas według szacunków, więc wcale się nie zawiodłam. Za swoją cenę, jestem bardziej niż zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Wszystko w porządku, działa tak jak powinno!!! 👍👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Bardzo dobrze zapakowany i doskonały czas dostawy (9 dni kalendarzowych od zamówienia). Kupiłam to dla mojej córki i ogólnie dobrze się sprawdza. Jedyny problem jaki znaleźliśmy to aparat: auto-ogniskowanie nie wydaje się uchwycić stabilnego obrazu, więc potrzebna jest ręczna kontrola. Jest to nieco rozczarowujące, ale kamera nie jest głównym zamierzonym zastosowaniem (jej aparat telefoniczny i tak ma lepszą specyfikację), więc nie stanowi dla nas większego problemu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Moim ostatnim tabletem był Teclast T10. W przeciwnym razie Teclast ME40 jest dobry. Dałbym pięć punktów, gdyby wystawa była lepsza!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Szybko, łatwo, dobrej jakości, łatwej jakości i łatwej jakości. Szybka, mocna, wyższa rozdzielczość wyświetlacza i korzystna cena. Dostawa w ciągu 3 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Otrzymane wcześniej jest lepiej niż spodziewany naprawdę duży ekran i pachniał naprawdę czysty można czuć na nim środki czyszczące więc mogę powiedzieć, że to było odkażone zdecydowanie będzie ponownie zamawiać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Przyjazd szybko i dobrze spakowany Wszystko tam jest Pozostaje skorzystać ze wszystkich swoich możliwości za cenę identyczną jak stary tablet kupiony w 2016 roku i 10 razy mniejszą moc!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Szybka wysyłka i dobre opakowanie. Dobra komunikacja z Banggood. Tablet ma dobrą rozdzielczość obrazu. Jestem bardzo zadowolony z tabletu, 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Tablet dobry stosunek jakości do ceny. Szybki start, solidne ciało, dobry ekran, ale słaby punkt: niski dźwięk w porównaniu do teclast p20 hd i teclast m30 pro, czy słuchać lub nagrywać własny głos

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    Тяжелее чем я думал, довольно шустрый, экран нормальный. За его цену - вполне хороший планшет.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft61 662
    • Ft36 996
    • Ft50 871
    • Ft55 496
    • Ft40 080
    • Ft43 163
    • Ft58 579
    • Ft49 329
    • Ft36 996
    • Ft4 270