Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1226)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1226)
    • 5 Star(1135)
    • 4 Star(69)
    • 3 Star(15)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/02/2021

    Tabletka jest metaliczna, zaleca się obudowa. Jasność wyświetlacza jest bardzo silna. Światło tła na krawędziach jest silniejsze. Bateria wystarcza na dzień przy średnim użyciu. Ręce są lepsze niż poprzednie produkty Teclast. Ładowanie USB - C. Ładowarka unijna. Pełne węgierskie menu. Węgierska 4G. Zalecana tabletka.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Cena/wydajność duża 6 GB pamięci 128GB pamięci wewnętrznej Za taką cenę, to nie było pytanie dla mnie Zajęło to trochę czasu, zanim został wysłany około 6 tygodni, ale wtedy to była szybka wysyłka Wydajność tabletu jest dla mnie bardzo dobra bez grania w gry Aplikacje otwierają się szybko Następna tabletka będzie ta z 8 GB pamięci RAM

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Zarezerwowałem we wrześniu, zamówiłem w październiku i w końcu dotarłem wczoraj. Jak pokazano na zdjęciu, dołączony jest adapter mocy i kabel USB typu C. Zasilacz nie był przeznaczony do użytku w Japonii/Ameryka Północna, ale był typu c z dwoma okrągłymi sześciokątami zewnętrznymi. Nie można go używać, chyba że włączysz wtyczkę konwersji. Możesz nie być w stanie wybrać typu, ale jeśli wyślesz zamówienie z Japonii do Japonii, chciałbym, żebyś na nie odpowiedział. Musisz przygotować wtyczkę konwersji. Pierwszy raz używam tego rodzaju tabletu. Moje pierwsze wrażenie było większe niż myślałem i cięższe. Ciężko trzymać jedną ręką przez długi czas. Włączyłem go i użyłem wifi. Jest również reagujący i wygodny. Nie gramy w gierki. Prime Video lub YouTube odtwarzanie wideo jest w najlepszym wypadku. Nie narzekam. Ekran jest zbyt jasny. Symulacja zaraz nadejdzie. Planujemy zaoferować tanie symulacje typu SoftBank. Dzisiaj, zrobiłem konfigurację i instalację aplikacji pewnego dnia. Używam go normalnie przez dzień (8H.) Myślę, że będę go miał. Na ekranie był film ochronny. Moje palce bardzo dobrze się sślizgnęły, i jest OK, jak jest. Na odwrocie był też film dla ochrony. To problem z odciskami palców, ale pewnie nie dla ochrony. Ogólnie, nie mam żadnych skarg. Wydaje się być przydatne, gdy jedziesz w podróż służbową. Kupiłem jena 150 000 wcześniej i trochę mi zajęło, ale jestem zadowolony.

    Komentarze (12)
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Tabletka pojawiła się w ciągu nieco ponad miesiąca (bangood pomylił się z numerem wyjazdu). Zestaw jest standardowy, z tabletem, kablem typu c do USB do ładowania lub transferu danych oraz 15 watowym zestawem ładowania. Tabletka ma folię, zalecam ją usunąć ze względu na brak dotykowych wrażeń. Tabletka sama w sobie wygląda dobrze. Wszystkie złącza są na miejscu. Hybryda Slot simcart. Według tabletu, ekran jest dobry, głośniki stereo są obecne, ale bas nie wystarcza (mój Samsung z 9 brzmi dużo lepiej), ale dla YouTuba i radia będzie słuchać. Nie ma żadnych powieszeń, ale po włożeniu karty SIM i naciśnięciu, aby ją zresetować, dobrym jest przycisk reset. Kamery są tylko dla kleszczy lub do rozmów wideo. 4 g działa. Montaż nie jest na wysokości, czasami jest chrupiący, ale nie irytujący. Ładuję za 2,5 - 3 godziny. Dwa dni użytkowania na pół etatu, to wszystko. W zasadzie dla moich 7/10 potrzeb. Polecam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Super tabletka, otrzymana szybko jak zwykle. Pasuje do mojego telefonu i komputera. Łatwy w użyciu, wygodny do oglądania TV lub youtube i odwzorowanie kolorów są idealne. Podłączyłem go do mojego zestawu słuchawkowego, myszki bluetooth i karty MSD 128Go (do odzyskania moich dronów i filmów insta360GoPro. Brakuje mi powłoky z klawiaturą. USB-C sprawia, że jest wygodniej. Po stronie koloru ekranu jest bardzo dobrze. Bateria wydaje się trzymać dobrze (poza odtwarzaniem). W tej cenie polecam tam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Przybyli do Wielkiej Brytanii z Hong Kongu w 29 dni od zamówienia. Było małe opóźnienie przed wysłaniem tej tabletki, ale warto było czekać. Jest trochę piękna, pełny Android, bez zapięcia, świetny ekran, leci bez opóźnienia. Czuć premium, audio jest dobre, jasne i dobra głośność, film i muzyka brzmi dobrze (chociaż słuchawki są lepszą opcją). Wciśnij kartę SIM i masz gigantyczny telefon, dodaj mikro kartę SD i zwiększ już wystarczająco dużo pamięci, kamery są funkcjonalne do rozmów wideo i podstawowych migawki. Moja żona używa Amazon Fire i to jest lepsze w każdym aspekcie. Jak Teclast to robi za taką cenę? Gorąco polecam ten tablet, wydajność średniego zasięgu za cenę budżetu.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • TomVIP5
    DE
    14/09/2021

    Rasant schnelle Lieferung (2 Tage)! Danke Bangood! Für mich war es einer der besten Investitionen! - Youtube schauen, Surfen, Email-en und die Möglichkeit haben auf hohem Niveau Spiele zu spielen. Leistungsdaten sind für den Preis phänomenal!!! Wenn man Samsung gewohnt ist, dann ist die installierte Android 10-er Oberfläche erstmal ungewohnt und mit der Samsung Arbeitsoberfläche nicht zu vergleichen. Man gewöhnt sich aber ziemlich schnell um. Mit den richtigen Einstellungen ist das Display völlig o.k. und die Akkulaufzeit auch! (wird von Ladevorgang zu Ladevorgang besser!) Das Tablet ist rasend schnell und wenn man über den "Entwickler-Modus" (paar Mal schnell auf die Build-Nr. tippen um diesen freizuschalten) die Animationen (alle 3) auf 0,5 einstellt- dann noch schneller!!! Alles in allem kann ich dieses Tablet uneingeschränkt weiterempfehlen!!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    A gép sértetlenül érkezett 10 nap alatt Cseh raktárból. A gépnek van súlya, érződik, hogy nem gagyi anyagból rakták össze. Kijelzője megfelelő, 6 giga ram és a proci kellően gyorssá teszi, a 128-as tárhely alapvetően elég. Szerencsére bővíthető, akár SD + SIM kombóval is... B20-at ismeri, viszont VoLTE-t és VoWiFi-t nem (Digi). Az alap launcher elég fapados, érdemes lecserélni. Viszont ilyen szempontból finnyás, szereti magát (launchert) alaphelyzetbe visszaállítani... Mellékelek egy képet, hogy milyen fotót készít. Tudom, nem erre találták ki ezt a gépet, de hátha valakinek ez is szempont... Érdemes tokot is rendelni hozzá ("Folio Stand Tablet Case Cover for Teclast M40 Tablet"), csak ne kínából! (ld másik értékelésemet)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Wykonany jest z dobrej jakości materiałów. Montaż jest dokładny. Metalowy podkład. Wyświetlacz jest bardzo jasny, czysty. Oświetlenie tła wyświetlanego jest po jednej stronie / nacieku światła. Można go zobaczyć tylko na białym tle, nie zaburza jakości obrazu. Dźwięk jest lepszy w porównaniu z poprzednimi tabletkami teklasty. Dźwięk jest właściwy. Wyświetlacz jest czuły. Aplikacje działają płynnie. Bez przeszkód / 6 GB Ram/. Tył jest śliski, zalecany. Wi-Fi, połączenie Bluetooth czyste. Pełny język węgierski. Ładowanie USB-C. akcesorium UE dla danych. Wyświetlacz jest chroniony folią fabryczną. Myślę, że cena jest tego warta. SIM 4G (800mHz-B20)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Ten tablet oferuje świetne specyfikacje za niską cenę. Uwielbiam ekran IPS, który ma żywe kolory, przyzwoitą jasność i stosunkowo dobre kąty widzenia. Dwa głośniki są potężne i świetnie działają na audio oraz podczas oglądania filmów/video. Jakość Build jest również świetna, ma metalową osłonę pleców i wytrzymałą plastikową ramę. Nie jest zbyt gęsty. Daje płynne doświadczenie w grach dzięki ośmiordzeniowemu procesorowi i 6 GB pamięci RAM. Tylna kamera nie ma dobrej wydajności, podczas gdy z przodu wystarcza do selfie i rozmów wideo. Ma dość szybkie ładowanie przez to jest wejście typu C i kocham, że obsługuje karty sim 4G (także pasmo B20)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft89 912
    • Ft42 381
    • Ft122 029
    • Ft201 472
    • Ft118 067
    • Ft133 204
    • Ft36 326
    • Ft99 902
    • Ft210 403
    • Ft60 545
    • Ft36 326
    • Ft151 368
    • Ft48 436
    • Ft54 491
    • Ft124 121
    • Ft42 381
    • Ft39 354
    • Ft45 408