Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(61)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(61)
    • 5 Star(55)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/01/2022

    Kupując Teclast M30 kilka lat temu, pomyślałem, że będę trzymać się marki Teclast, ponieważ jest to dobry tablet, a M40 Pro nie zawiódł, że wykonuje wszystkie zadania jako wiodący tablet. Dobra jakość wideo i bardzo dobrze radzi sobie z Minecraftem, Roblox i Fortnite. Tablet na zdjęciach jest od innego sprzedawcy, ponieważ Banggood nie miał okładki w momencie zakupu

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Perfect service from bangood, excelent delivery time from CZ warehouse, no damages on package, no damages on tablet yet(must test and use few days). Great prize

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Ładny tablet na ten rynek, lepszy niż jego poprzednia wersja. Teclast zrobił wszystko, aby zaoferować produkt wysokiej jakości dla klientów, którzy szukają produktu zdolnego do radzenia sobie z mediami społecznościowymi, strumieniowego wideo i małych rzeczy biznesowych. Nie jest on stworzony do celów twardych. Więc 5 gwiazdek do Teclast i tylko 2 gwiazdki do BG ze względu na złe opakowanie (patrz zdjęcia). Tablica nie została uszkodzona tylko przez los. Pls BG troszcz się o swoich partnerów z UE.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    Dobrej jakości tablet z dobrym procesorem, dobrym ekranem i kolorami. Dźwięk i kamera mogą być lepsze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    Produkt przybył 2 dni przed wskazanym terminem, idealne opakowanie i produkt. Po przestrzeganiu wszystkich recenzji produktu, mimo, że nie ma go w domu, wiedziałem już, czego się spodziewać i mogę powiedzieć, że nie byłem rozczarowany, naprawdę miło zaskoczony, że wszystko, co przeczytałem, było prawdą. O co więcej można prosić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    They say "one week delivery" and the true here to Hungary is extreme 3 days from the ordering. WOW it was record, it was really fast. Even in the christmas madnass, congratulations Banggood, you are good. The Teclast M40 Pro is an usable tablet, the display is as sharp as a wilkonson, it has no useless undeletable apps, Android 11. The camera quite bad, slow focus, low resolution, awful lightcontrol. The sound quality as a sokol radio, but it is fast and there are plenty of Gigabytes, dualsim and EU compatible 4G. It comes with EU plug. All in all it is a recommended item.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    Produkt odpowiadający jego opisowi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Bardzo szybka dostawa Nie dobre opakowanie, ale nie ma uszkodzeń, ponieważ pakiet teclast jest dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    bardzo dobry, bardzo szybko przybył

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Pakiet Ecclente, Dobry czas dostawy, Łatwe łączenie i importowanie dużych danych 90%. Samsung i Przyjaciele powinni się nauczyć. Miałem Lenovo 3 razy drożej, ale tutaj jeszcze lepszą baterię. Zadowolony!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$469.99
    • US$189.99
    • US$179.99
    • US$164.99
    • US$99.99
    • US$219.99
    • US$119.99
    • US$259.99
    • US$124.99
    • US$829.00