Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(125)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(125)
    • 5 Star(121)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/02/2021

    Dzisiaj otrzymałem pakiet, przetestuję go natychmiast, pierwsze wrażenie wygląda dobrze, powinno tak pozostać, wygląda solidnie, wizualnie wygląda nowocześnie, jakość wygląda dobrze, stosunek ceny jest również dobry. Dzisiaj otrzymałem pakiet, przetestuje go natychmiast, pierwsze wrażenie wygląda dobrze, to powinno tak pozostać, wygląda solidnie, wygląda również nowocześnie wizualnie, jakość również dobrze, stosunek wydajności ceny jest dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Przybyli w całości, zapakowani w pudełko, w pępek duży. Google jest w porządku. Bateria 7500, ekrany włączone, patrz. Mamy nadzieję pracować. Ekran reaguje, nie zwalnia na pierwszym etapie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Tabletka M30 Pro jest bardzo dobrze wykonana i bezbłędna. Wyświetlacz jest nawet wyposażony w folię ochronną. Procesor, 4 GB RAM i dysk twardy 120 GB odpowiadają opisowi. Ustawienie przebiegło sprawnie i szybko. Tabletka działa szybko i niezawodnie. Wyświetlacz jest absolutnie HD! Gorąco polecam!! Szybka wysyłka i bardzo dobrze zapakowana. Bardzo dobra obsługa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Good packaging. Fast delivery. Item as described. Good quality. It have already screen protector. It's fast and its sturdy when you hold it.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Tajska recenzja Teclast M30 Pro. Ogólnie wygląda bardzo dobrze jak na 2021 rok. Jest Helio P60, najsilniejszy w tym samym modelu . (Tak jak Teclas M30 2 lata temu, najmocniejsza specyfikacja w tym czasie również) W szczegółowej sekcji przeglądu, patrz 4PlayGame lub ten link

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Właśnie otrzymałem. Ogólnie wszystko dobrze w tej cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    выйграл планшет в снач)) доволен как слон))

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Doskonały produkt. Dziękuję

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Препоръчваме

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Doskonały produkt. Wszystkie cechy zgodnie z opisem. Przybył bardzo szybko i dobrze chroniony

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft37 882
    • Ft44 197
    • Ft56 825
    • Ft66 296
    • Ft25 254
    • Ft69 453
    • Ft59 982
    • Ft59 982
    • Ft22 097
    • Ft25 254