Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(95)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(95)
    • 5 Star(85)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/12/2020

    Doskonała wartość, nie tak lekki 1,5 kilograma (ale ok) do przenoszenia torby na ramię. Wyświetlaj ekran otwarty do 140 stopni ok dla stosowania kładzenia w łóżku (180 idealnie). Full HD 1920x1080 ekran, Cam 2Mpixel super, ale kolor może lepiej, tak czy inaczej świetny dla Skype'a lub Zooma. Mikrofon całkiem dobry, ale niski, bateria idealna 7-8 godzin w Wi-Fi. Obrigado, tu 谢谢 Banggood.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Notes po serii aktualizacji jest bardzo płynny i gładki. Doskonała klawiatura (nie włoska) doskonały touchpad. Z opisów oczekiwałem dwurdzeniowego procesora N3350, ale odkrywam z przyjemnością, że zainstalowany procesor jest quad Rdzeń n3450, nieco bardziej działający.Jedynym mankamentem jest bateria, która nie trwa 8 godzin, ale mniej, Z pewnością z powodu bardziej energochłonnego procesora. Świetna paczka super zabezpieczona. Długa dostawa w ciągu miesiąca. Podejmowane po 170€ dzięki kuponowi. Świetnie, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Polecam NTB. Jakość projektu, wszystko doskonale funkcjonuje. Bardzo lekka, dobra konstrukcja klawiatury, preinstalowany SW. Paczka dobrze zapakowana, bez ryzyka uszkodzenia, szybka dostawa. Absolutnie wystarczający do użytku domowego. Elementy są reduktorami dla różnych gniazd el

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Szybka dostawa (3 dni robocze). Po prostu, ale dobre i zapisać pakiet, wszystkie typy wtyczki. F7 wygląda bardzo dobrze. Martwiłem się trochę, jeśli będzie „powolny", ale nie. chociaż procesor nie jest lepszym kawałkiem, 8 Gb RAM pomaga, multizadaniowość również działa płynnie. Dla poczucia, że jest tak szybki i stabilny jak starszy Core I3 z 8 Gb RAM. Ekspozycja jest naprawdę wspaniała. Wszystkie pakiety językowe nie są zainstalowane, ale zainstalowanie mojego języka zajęło 3 minuty. Cena/wartość jest naprawdę dobra. Oświadczam ci się z całego serca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Wysyłka bardzo szybko. Dobrze zapakowane, wytrzymalsze niż się spodziewałem, ale przekroczyło oczekiwania. W tej chwili instaluję wszystko, ale to wysiadło bez widocznego powodu dla 2x

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Podobało mi się, lepiej niż się spodziewałem i opakowanie super!!! Zalecane do nabycia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Doskonały produkt, przybył bez żadnych rys, dobrze zapakowany, polecam...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Jestem wcześniej, lepsza jakość niż czekałem. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Mam nadzieję, że to potrwa długo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Jestem w pełni zadowolony z produktu. Działa świetnie. Wyprzedzasz plan.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft96 020
    • Ft92 922
    • Ft70 620
    • Ft99 118
    • Ft148 678
    • Ft114 605
    • Ft117 703
    • Ft170 360
    • Ft92 922
    • Ft7 152