Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(101)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(101)
    • 5 Star(91)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/07/2021

    Notes po serii aktualizacji jest bardzo płynny i gładki. Doskonała klawiatura (nie włoska) doskonały touchpad. Z opisów oczekiwałem dwurdzeniowego procesora N3350, ale odkrywam z przyjemnością, że zainstalowany procesor jest quad Rdzeń n3450, nieco bardziej działający.Jedynym mankamentem jest bateria, która nie trwa 8 godzin, ale mniej, Z pewnością z powodu bardziej energochłonnego procesora. Świetna paczka super zabezpieczona. Długa dostawa w ciągu miesiąca. Podejmowane po 170€ dzięki kuponowi. Świetnie, polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Doskonała wartość, nie tak lekki 1,5 kilograma (ale ok) do przenoszenia torby na ramię. Wyświetlaj ekran otwarty do 140 stopni ok dla stosowania kładzenia w łóżku (180 idealnie). Full HD 1920x1080 ekran, Cam 2Mpixel super, ale kolor może lepiej, tak czy inaczej świetny dla Skype'a lub Zooma. Mikrofon całkiem dobry, ale niski, bateria idealna 7-8 godzin w Wi-Fi. Obrigado, tu 谢谢 Banggood.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Szybka dostawa (3 dni robocze). Po prostu, ale dobre i zapisać pakiet, wszystkie typy wtyczki. F7 wygląda bardzo dobrze. Martwiłem się trochę, jeśli będzie „powolny", ale nie. chociaż procesor nie jest lepszym kawałkiem, 8 Gb RAM pomaga, multizadaniowość również działa płynnie. Dla poczucia, że jest tak szybki i stabilny jak starszy Core I3 z 8 Gb RAM. Ekspozycja jest naprawdę wspaniała. Wszystkie pakiety językowe nie są zainstalowane, ale zainstalowanie mojego języka zajęło 3 minuty. Cena/wartość jest naprawdę dobra. Oświadczam ci się z całego serca.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Wysyłka bardzo szybko. Dobrze zapakowane, wytrzymalsze niż się spodziewałem, ale przekroczyło oczekiwania. W tej chwili instaluję wszystko, ale to wysiadło bez widocznego powodu dla 2x

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Podobało mi się, lepiej niż się spodziewałem i opakowanie super!!! Zalecane do nabycia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Doskonały produkt, przybył bez żadnych rys, dobrze zapakowany, polecam...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Jestem wcześniej, lepsza jakość niż czekałem. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Mam nadzieję, że to potrwa długo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Jestem w pełni zadowolony z produktu. Działa świetnie. Wyprzedzasz plan.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2020

    Jak na swoją cenę, urządzenie jest świetne z budowy jakoość jest uważana za dość dobrą. Dostawa była bardzo szybka i została dostarczona w ciągu 6 dni. Bardzo dobre zastosowanie dla studentów i normalne zastosowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft89 193
    • Ft129 013
    • Ft191 132
    • Ft111 492
    • Ft127 420
    • Ft108 941
    • Ft175 204
    • Ft124 235
    • Ft98 750
    • Ft7 356