Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(346)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(346)
    • 5 Star(326)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/03/2021

    Bardzo dobry produkt, szybka obsługa, bardzo dobre opakowanie. Super Laptop jest zbyt szybki ma wystarczająco dużo miejsca do przechowywania, dobra pamięć. Dziękuję bangood za szeroki wybór produktów masz, dobre ceny.(False Informacje) pojemności baterii wykonane przez Banggood (10000mAh), kiedy w rzeczywistości wydaje się mieć tylko 5000mAh.Bardzo wydajny procesor z długotrwałą baterią. Podoba mi się retro-oświetlona klawiatura z dużymi klawiszami. Jest bardzo mały i lekki, bardzo przydatny w podróży lub szkole Jest bardzo dobry zakup.Szybka wysyłka Dziękuję Banggood jesteś professional!!!!!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Miałem trochę czasu przed dokonaniem przeglądu: Zaczynam od stwierdzenia, że produkt (komputer) przybył punktualny i zapakowany bardzo dobrze powiedzieć dobrze zmontowany z zadowalającym estetykiem biorąc pod uwagę cenę, co do wydajności są zgodne z poziomem komputera (musiał mieć 8 giga ram zamiast niespodzianki n do 12) Na zakończenie powiedzieć, że stosunek jakości. Cena i dobra.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Muszę powiedzieć, że byłem pod wrażeniem jakości konstrukcji, równej wyższym produktom. Układ klawiatury jest amerykański bez zaakcentowanych liter, ale łatwo rozwiązać naklejkami (nie występuje w pakiecie). Podczas instalacji Windows jest język włoski. WIELKA SORPESA JEST DOTYKOWANA 12 GB RAM

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Wczoraj w końcu otrzymałem komputer, jestem naprawdę zadowolony, czekanie było tego warte. Szukam tylko przez miesiąc, ale grafika na tym komputerze jest naprawdę ładna, jest bardzo szybka, ma bardzo duży touchpad, jak widać na zdjęciach, klawiaturze z dwoma trybami oświetlenia, Jedyny mankament, jaki tak mówimy, to wielkość, ale za zapłaconą cenę jest bardzo dobra. Dziś użyłem go do lekcji wideo i czuję się bardzo dobrze teraz zobaczymy z upływem czasu..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Produkt dotarł przed terminem, 12 dni. Nienaganne opakowanie. PC jest doskonałej jakości, bardzo szybki z ekranem o szalonej jakości. Jedyny mankament, odbicie ekranu z dużą ilością światła.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Cena jest w porządku i raz czyste z wszystkiego co przynosi i nie lubię Windows gotowy do pracy z nim. Przyjęcie było szybkie 17 dni i wszystko dobrze spakowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Idealnie wszystko opisane... Doskonale zapakowane... bardzo szybko wysyłka... wysokiej jakości materiały... ładne aluminium... Lekka i super konstrukcja.... Wydajność zgodna z ceną...bardzo dobra oferta

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Doskonały komputer, mniejszy rozmiar W porównaniu z tym, czego oczekiwałem, ale może lepiej jest w ten sposób, jest o wiele wygodniej do jazdy, pociągiem lub na jakąś prezentację szkoły.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Wspaniały ekran, używam go z projektorem wideo. Brzmi nie tak strasznie jak wszystkie pc, ale z głośnikiem jest więcej niż poprawnie. Zajęło mi kilka dni, aby odkryć, jak podświetlić klawiaturę, ten 'edt manual Fn F7!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2020

    Przybył na czas. Nienaganne opakowanie. Produkt jest świetny do użytku rodzinnego. Touchpad robi to, co chcesz zrobić, w przeciwieństwie do innych pc. Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft114 502
    • Ft326 799
    • Ft120 533
    • Ft389 932
    • Ft164 017
    • Ft433 258
    • Ft433 258
    • Ft417 784
    • Ft126 413
    • Ft154 733
    • Ft74 270
    • Ft108 312
    • Ft86 649
    • Ft125 952
    • Ft157 828
    • Ft92 839
    • Ft102 123
    • Ft2 473