Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(96)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(96)
    • 5 Star(84)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/10/2021

    Bardzo dobry produkt, szybka obsługa, bardzo dobre opakowanie. Super Laptop jest zbyt szybki ma wystarczająco dużo miejsca do przechowywania, dobrą pamięć. Dziękujemy bangood za szeroką gamę produktów, dobre ceny.Bardzo wydajny procesor z długotrwałą baterią. Bardzo podoba mi się świetlana klawiatura z dużymi klawiszami. Jest bardzo mały i lekki, bardzo przydatny w podróży lub w szkole.szybka wysyłka Dziękuję!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Bardzo dobry produkt, szybka obsługa, bardzo dobre opakowanie. Laptop jest zbyt szybki ma wystarczająco dużo miejsca do przechowywania, dobrą pamięć. Dziękuję bangood za szeroką gamę produktów, dobre ceny.Bardzo wydajny procesor z długotrwałą baterią, dobry dźwięk, który naprawdę lubię. Jest bardzo dobry i lekki, bardzo przydatny w podróży po szkole. Jest to bardzo dobry zakup.szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Dziękuję Banggood.Był bardzo szybko i w dobrym stanie.W pakiecie miał manual i ładowarka.It robi wszystkie aktualizacje.Runs gładkie.Materiał jest świetny.Iugeruję go do codziennego użytku.Dobrze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Jak na razie, wszystko w porządku. Bardzo szybka 2-dniowa dostawa z magazynu CZ na adres CZ. Sprzęt jak reklamowane, system działa płynnie (oczywiście nie ma ciężkich gier). Wygraj 10 pro aktywowane automatycznie. Wyświetlacz jest całkiem dobry, jasny i jasny. Klawiatura - bardzo dobra (każdy tęskni za podświetleniem na pewno). Ogrzewanie trochę więcej niż się spodziewano po lewej stronie, ale to nic wielkiego. Głośniki - oba z nich są zaskakująco umieszczone po lewej stronie (może po lewej stronie i po środku laptopa), że nie jest to, czego można oczekiwać od zdjęć i opisów - po lewej, po prawej stronie. Ale możesz go użyć w jednej chwili (musisz wziąć pod uwagę, że nie jest to wysokiej klasy utwór dźwiękowy). Ciało i oprawki są dobrze wykończone Plastikiem. Tylko LID jest METAL-em. Jedyny problem mojego dzieła, który zauważyłem po jednym dniu użytkowania jest na zdjęciach - plastikowa oprawka nie pasuje do metalowej pokrywy w jednym miejscu. Próbowałem delikatnie naciskać, aby kliknąć razem kilka razy, ale bez powodzenia. To i tak niezły kawałek laptopa. Biorąc pod uwagę masową produkcję w dzisiejszych czasach, mogę mieć szczęście, że nie mam martwych pikseli lub wadliwego sprzętu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Rýchle dodanie do 3 dní od objednávky. Predinštalovaný Windows 10 Pro Eng - bez problémov prechod na Windows 11 Pro. Môžem len odporučiť

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    To nadeszło dość szybko. Jest bardzo lekki i dość wygodny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Przesyłka została odebrana. Wydaje się OK Konfiguracja została wykonana łatwo.Więcej czasu na ocenę jest wymagane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Szybka dostawa, jakość dobra. Do tego „domowego żucia" jest to doskonały wybór.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Zamówienie otrzymane w wyznaczonym terminie. Bardzo dobrze uwarunkowana Gwarancja w języku angielskim Okna gotowe Dopóki nie zainstalujesz wszystkiego OK Dziękuję, proszę pana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Szybka dostawa z Czech, przyjemna cena. Sprzęt i oprogramowanie bez problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$289.99
    • US$599.99
    • US$459.99
    • US$339.99
    • US$479.99
    • US$339.99
    • US$299.99
    • US$389.99
    • US$309.99
    • US$149.99