Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(13)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(13)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/04/2022

    Na razie wszystko w porządku, Brak języka polskiego jest jedynym minusem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    W końcu dotarła kilka tygodni za późno. Działa dobrze (z wyjątkiem jak zaznaczono poniżej). Wydaje się wytrzymały i dobrze zbudowany. Najpierw pozwalam na wykonanie wszystkich aktualizacji systemu Windows 10, a następnie zainstalowałem Office 365. Ekran wygląda ładnie. Jak na razie, wszystko w porządku. Ale kupiłem również Teclast T7 do użytku z tym laptopem. Na stronie zamówienia pokazano, że jest kompatybilny z tym laptopem, ale to w ogóle nie działa. Mam zainstalowaną nową baterię, a laptop nie „widzi" rysopisu. Szukałem pomocy, podręczników itp. I nie może nic znaleźć.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2022

    Dobra jakość jak na cenę. Mały przenośny czynnik formy jest łatwy do przenoszenia. Ekran jest dość jasny, a ekran dotykowy działa bardzo dobrze, może być łatwo używany w trybie tabletu. Jednak, jak to było reklamowane na oryginalnej stronie zamówienia, NIE jest kompatybilny z piórem Teclast, który kupiłem wraz z zamówieniem. To było wielkie rozczarowanie. Wszystkie dodane obrazy zostały teraz zmienione, aby odzwierciedlały to, podobnie jak strona pióra Teclast.. Modernizacja systemu Windows 11 przebiegła bez żadnych problemów, ale odmawia aktualizacji do najnowszego sterownika grafiki Intel. Po kilku próbach uruchomienia aktualizatora Intela ze strony Intel i pobranie narzędzia do aktualizacji ręcznie, aktualizacja pojawiła się, aby zakończyć, ale w rzeczywistości nie zmieniła sterownika. To chyba nie jest aż tak wielki problem. Najnowsza wersja Photoshopa działa dobrze, nawet wykorzystując Intel GPU. Wydajność jest dobra, o ile rozmiar obrazu jest rozsądny. Wszystkie funkcje GPU są zależne od Photoshopa, nawet filtry neuronowe działają, jak również mój pulpit z RTX 3050, tylko nieco wolniej. Żywotność baterii wydaje się wynosić od 6-7 godzin w zależności od użycia. Ładowanie puste z dołączoną ładowarką w około dwie godziny. Ekran wyposażony jest w wstępnie zastosowany ekran ochronny (plastikowy, a nie szklany ekran?). Moja ma dwie małe cząstki pod sobą, powodując małe, widoczne bąbelki, które są widoczne tylko na czarnym ekranie. Mniej niż perfekcyjnie, ale nie do zabicia, biorąc pod uwagę cenę. Sugerowałbym tworzenie kopii zapasowych dla tego komputera przed uaktualnieniem lub zmianą systemu operacyjnego, ponieważ ten model Teclast nie pojawia się jeszcze na stronie Teclast, a znalezienie oryginalnych sterowników może być problemem w przyszłości.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    Produkt jak na specyfikację, bardzo podstawowe zastosowanie, szybki do zasilania, internet, biuro, wideo, youtube. Wygodne dla szybkich podstawowych operacji. Szybki i responsywny ekran dotykowy. Niepodświetlacze. Windows 10 pro można podnieść na 11. Nie nadaje się do gier na słonie i programów Photoshopa. Wytrzymała i świetna żywotność baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Bardzo ładna mała maszyna, wytrzymała, wysoka jakość wykonania. Ekran dotykowy jest bardzo przydatny. Działa bezbłędnie. Nie za duże, ale też nie za małe. Dokładnie to, czego chciałem. W razie potrzeby, kupiłbym ponownie bez wahania. Wysyłka z CZ do LU zajęła zaledwie trzy dni. Nie żałuj tego zakupu. Gorąco polecamy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2022

    Nie mam sterowników dla okien 10 lub 11 możesz wysłać mnie na e-mail lub możesz podać mi jakiś link do pobrania go? Adio nie działa i nie działa w mięcie linux Proszę, pomóżcie mi Tnx (ang.)

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2022

    Dobry stosunek jakości do ceny! Z ekranem dotykowym i 360 rotacją jest to kompaktowy laptop i tablet w tym samym czasie. Bez wad, ponieważ za tę cenę nie można dostać i3 lub i5.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2022

    Great value for money. Performs as advertised. No remarks whatsoever, so far covers all expectations.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    Fajny laptop za dobre pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2022

    Bardzo dobry produkt, bardzo dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$419.99
    • US$589.99
    • US$389.99
    • US$499.99
    • US$599.99
    • US$999.99
    • US$399.99
    • US$289.99
    • US$269.99
    • US$309.99
    • US$379.98
    • US$449.99
    • US$749.99
    • US$269.99
    • US$429.99
    • US$319.99
    • US$459.99
    • US$669.99