Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(313)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(313)
    • 5 Star(290)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/12/2020

    Piękny produkt, przybył w 15 dni roboczych. Miałem problemy z konfiguracją, ale nic wielkiego. Ponadto w pakiecie oprócz ładowarki, która jest na zdjęciu, istnieją inne połączenia dla różnych gniazd i adapter. Jedyna rzecz faktura chciałbym fakturę dziękuję już wysłałem e-mail mam nadzieję, że zostanie do mnie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2020

    Ładny komputer, mały i lekki, jak chciałem. Szybkie i szybkie, piękne kolory, dyskretna kamera internetowa. Posiada połączenie typu C do ładowania, mini HDMI i dobrze łączy się z urządzeniami zewnętrznymi, takimi jak słuchawki douszne myszki lub Bluetooth. Spodziewałem się liter klejowych do włoskiej klawiatury, ale trzeba powiedzieć, że z prostego pakietu czarnych liter miałem zadowalający wynik. (uważne, aby podjąć właściwe środki klawiszy 13x13mm) Ogólnie, jako PC podróżny jestem zadowolony

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Kupiony na lato Banggood ze znaczną zniżką, dostarczony w 5 dni z magazynu CZ. Prosta paczka, bez folii bąbelkowej, ale dotarła w idealnym stanie. Doskonały notatnik do pracy w drodze. Bardzo lekki, wystarczająco mocny do zwykłych zadań, wyświetlacz jest wart pieniędzy - dobra reakcja dotykowa, dobra jasność. Jedynym minusem, jaki można sobie wyobrazić, jest żywotność baterii - około 5 godzin - czyli cena zapłacona za jego mały rozmiar i wagę. Dla każdego, kto chce więcej informacji o możliwościach ładowania tego notebooka: oryginalna ładowarka to 12V/2A/24W, typ C. Pochłonięta moc w stanie „wyłączonym" - 18W. Pochłonięta moc w stanie „włączony" z ekranem włączonym - 24W. Notes może być ładowany za pomocą ładowarki PD o minimalnym napięciu 12V i minimalnej mocy 18W. Wymaga 15V od Ładowarka, ale moc pozostaje taka sama w 24W, to nie jest szybkie ładowanie, a także z powerbankiem PD - Blitzwolf 10000mAh 18W PD działa, zapewnia około 60% całkowitej opłaty. Oczywiście większe banki mocy, takie jak Baseus 65W 30000mAh pracują bez problemów i zapewniają wiele opłat. Badane ładowarki: Baseus 65W GAN, UGreen 65W GaN, Baseus 20W Super Si (tylko w stanie off, jest niedostateczna do pracy).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    PC przybył w doskonałym stanie, od pierwszego użycia wygląda kompaktowo i funkcjonalnie, nadaje się do nauki i codziennych czynności. Ekran dotykowy działa idealnie. Zalecane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Bagaż dociera do rogu uderza, ale przedmiot jest w porządku wewnątrz.Bardzo dobrze.Ale klucz z numerem 2 nie działa dobrze, the. @. nie jest napisane.I pisze to ja twardy ekran aby napisać @ .Inny mam zobaczyć do teraz jest ok.Ale nie podoba mi się to z nowego masy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Zamówiony 8 grudnia, otrzymany 11 stycznia. Paczka 'przeżyła' transport naprawdę dobry. Laptop działa naprawdę nieźle. Super szybko. Czasami ekran nie reaguje na dotyk i robi się dość ciepło podczas dłuższego czasu. Ale w sumie, jestem bardzo zadowolony i zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Świetny produkt, jak widać na obrazkach. Lekki, praktyczny, dobrej jakości materiał.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Zasilanie się nie ładuje

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Dotarł bardzo szybko, bardzo dobrze pakowane lubi całkiem sporo, polecam!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Właśnie otrzymałam lekką i szybką klawiaturę, ale już wiedziałam, że po włosku muszę tylko umieścić naklejki na klawiszach x zamienić je w włoski

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft89 956
    • Ft2 396
    • Ft1 196
    • Ft17 329
    • Ft128 938
    • Ft8 693
    • Ft23 986
    • Ft35 980
    • Ft2 996
    • Ft18 588
    • Ft68 965
    • Ft98 951
    • Ft131 100
    • Ft77 961
    • Ft149 928
    • Ft218 896
    • Ft119 942
    • Ft2 696