Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(316)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(316)
    • 5 Star(292)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/12/2020

    Piękny produkt, przybył w 15 dni roboczych. Miałem problemy z konfiguracją, ale nic wielkiego. Ponadto w pakiecie oprócz ładowarki, która jest na zdjęciu, istnieją inne połączenia dla różnych gniazd i adapter. Jedyna rzecz faktura chciałbym fakturę dziękuję już wysłałem e-mail mam nadzieję, że zostanie do mnie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2020

    Ładny komputer, mały i lekki, jak chciałem. Szybkie i szybkie, piękne kolory, dyskretna kamera internetowa. Posiada połączenie typu C do ładowania, mini HDMI i dobrze łączy się z urządzeniami zewnętrznymi, takimi jak słuchawki douszne myszki lub Bluetooth. Spodziewałem się liter klejowych do włoskiej klawiatury, ale trzeba powiedzieć, że z prostego pakietu czarnych liter miałem zadowalający wynik. (uważne, aby podjąć właściwe środki klawiszy 13x13mm) Ogólnie, jako PC podróżny jestem zadowolony

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Kupiony na lato Banggood ze znaczną zniżką, dostarczony w 5 dni z magazynu CZ. Prosta paczka, bez folii bąbelkowej, ale dotarła w idealnym stanie. Doskonały notatnik do pracy w drodze. Bardzo lekki, wystarczająco mocny do zwykłych zadań, wyświetlacz jest wart pieniędzy - dobra reakcja dotykowa, dobra jasność. Jedynym minusem, jaki można sobie wyobrazić, jest żywotność baterii - około 5 godzin - czyli cena zapłacona za jego mały rozmiar i wagę. Dla każdego, kto chce więcej informacji o możliwościach ładowania tego notebooka: oryginalna ładowarka to 12V/2A/24W, typ C. Pochłonięta moc w stanie „wyłączonym" - 18W. Pochłonięta moc w stanie „włączony" z ekranem włączonym - 24W. Notes może być ładowany za pomocą ładowarki PD o minimalnym napięciu 12V i minimalnej mocy 18W. Wymaga 15V od Ładowarka, ale moc pozostaje taka sama w 24W, to nie jest szybkie ładowanie, a także z powerbankiem PD - Blitzwolf 10000mAh 18W PD działa, zapewnia około 60% całkowitej opłaty. Oczywiście większe banki mocy, takie jak Baseus 65W 30000mAh pracują bez problemów i zapewniają wiele opłat. Badane ładowarki: Baseus 65W GAN, UGreen 65W GaN, Baseus 20W Super Si (tylko w stanie off, jest niedostateczna do pracy).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • iganev
    BG
    22/09/2021

    Laptop jest całkiem niezły jak na taką cenę. Windows działa zgodnie z oczekiwaniami. Zainstalowałem również openSUSE Tumbleweed i prawie wszystko działa z pudełka. Jedynym problemem jest akcelerometr i dźwięk, ale w końcu się naprawi. O ile wiem Ubuntu działa dobrze. Żywotność baterii wynosi około 4 godzin w systemie Windows i około 6-7 na Linuksie, zgodnie z oczekiwaniami. Świetny laptop do podróży. Pokrowce na laptopa do 12 pasują idealnie. Ładunki laptopa z prawie każdym zasilaczem typu C lub zasilaczem. Byłem zaskoczony dowiedzieć się, że ładuje się z mojej ładowarki do telefonu, jak również, ponieważ wychodzi tylko 5 i 9 woltów, a nie 12. Nie przetestuję jeszcze żadnej ładowarki samochodowej. Podoba mi się laptop ogólnie, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    PC przybył w doskonałym stanie, od pierwszego użycia wygląda kompaktowo i funkcjonalnie, nadaje się do nauki i codziennych czynności. Ekran dotykowy działa idealnie. Zalecane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Bagaż dociera do rogu uderza, ale przedmiot jest w porządku wewnątrz.Bardzo dobrze.Ale klucz z numerem 2 nie działa dobrze, the. @. nie jest napisane.I pisze to ja twardy ekran aby napisać @ .Inny mam zobaczyć do teraz jest ok.Ale nie podoba mi się to z nowego masy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Zamówiony 8 grudnia, otrzymany 11 stycznia. Paczka 'przeżyła' transport naprawdę dobry. Laptop działa naprawdę nieźle. Super szybko. Czasami ekran nie reaguje na dotyk i robi się dość ciepło podczas dłuższego czasu. Ale w sumie, jestem bardzo zadowolony i zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Świetny produkt, jak widać na obrazkach. Lekki, praktyczny, dobrej jakości materiał.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Zasilanie się nie ładuje

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Dotarł bardzo szybko, bardzo dobrze pakowane lubi całkiem sporo, polecam!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft123 328
    • Ft595 070
    • Ft243 576
    • Ft325 591
    • Ft647 485
    • Ft374 924
    • Ft314 491
    • Ft261 151
    • Ft166 494
    • Ft70 296
    • Ft134 801
    • Ft92 495
    • Ft104 828
    • Ft169 577
    • Ft225 076
    • Ft184 994
    • Ft107 912
    • Ft2 772