Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(103)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(103)
    • 5 Star(93)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/09/2022

    cała transakcja przebiegła pomyślnie, szybko wysłane i doręczone,wysyłają z PL InPost,powerbank przyszedł naładowany w 68%,waga około 1300 g,nie sprawdzony pod względem praktycznym, ogólnie jestem zadowolony,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2022

    Super satysfakcjonowany, używam tego Power Bank od kilku miesięcy, aby ładować zarówno telefon i tablet i to działa świetnie, moim zdaniem idealne na niektóre wycieczki na zewnątrz. Oczywiście jest to 57,000mAh Power Bank, więc jest duży i ciężki, ale nie sądzę, że to problem dla tych, którzy go kupują. Bardzo przydatny ekran, który pokazuje procent pozostałego naładowania. Tylko „flaw" jest to, że poprzez podłączenie dwóch urządzeń do ładowania w tym samym czasie, ładowanie nie jest szybkie. W każdym razie polecam go, również idealny na prezent technologiczny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2022

    Dostarczane w 3 dni bardzo dobrze zapakowane, działa idealnie. Używam go jako UPS do routera wifi 12V 1.5A. po 12 godzinach jest nadal z 73%. Ładowanie od 0-100% trwało naprawdę 16 godzin. Jak na razie dobrze i bardzo szczęśliwi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2022

    Dotarły w idealnym stanie z dużą ilością kabla ładowania. To jest ładne ciężkie i już z 58% opłaty. 57000mah i 22.5w szybkie ładowanie Bestia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2022

    Bardzo dobry produkt, działa idealnie, design jest najlepszy! Pakowanie jest bardzo dobre bezpieczeństwo. dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2022

    Szybka wysyłka, trochę duża, ale potężna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2022

    Cena, stosunek mocy do super. Jakość przetwarzania bardzo dobrze. polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2022

    To jest mój drugi Power Bank. Trochę się bałem, ponieważ przyszedł z 0%, podczas gdy czarny był 57% i nie był w stanie włączyć ani naładować, ponieważ pomiar był tylko 0,7 Watts, a przez 6 godzin nadal pokazywano 0%, ale potem skoczył do 20 watów i był normalnie. Teraz działa dobrze, jak mój poprzedni Black Power Bank. Więc nie martw się, jeśli masz ten sam problem z nieładowaniem, po prostu bądź cierpliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2022

    To jest dobre, nie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2022

    Nie wysłali tego samego produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.99
    • US$69.99
    • US$37.99
    • US$25.99
    • US$21.99
    • US$17.31
    • US$27.99
    • US$25.99
    • US$32.99
    • US$279.99
    • US$17.99
    • US$179.99
    • US$33.99
    • US$44.99
    • US$69.99
    • US$28.99
    • US$35.99
    • US$40.99