Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(123)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(123)
    • 5 Star(112)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/05/2022

    Super satysfakcjonowany, używam tego Power Bank od kilku miesięcy, aby ładować zarówno telefon i tablet i to działa świetnie, moim zdaniem idealne na niektóre wycieczki na zewnątrz. Oczywiście jest to 57,000mAh Power Bank, więc jest duży i ciężki, ale nie sądzę, że to problem dla tych, którzy go kupują. Bardzo przydatny ekran, który pokazuje procent pozostałego naładowania. Tylko „flaw" jest to, że poprzez podłączenie dwóch urządzeń do ładowania w tym samym czasie, ładowanie nie jest szybkie. W każdym razie polecam go, również idealny na prezent technologiczny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2022

    Dostarczane w 3 dni bardzo dobrze zapakowane, działa idealnie. Używam go jako UPS do routera wifi 12V 1.5A. po 12 godzinach jest nadal z 73%. Ładowanie od 0-100% trwało naprawdę 16 godzin. Jak na razie dobrze i bardzo szczęśliwi.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2023

    Solidne, poważne źródło energii, np. dla turystyki i rowerów. Szanowana waga i wydajność, które będą trwać przez długi czas. Nie używałem go do krótkoterminowej wyższej wydajności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2022

    cała transakcja przebiegła pomyślnie, szybko wysłane i doręczone,wysyłają z PL InPost,powerbank przyszedł naładowany w 68%,waga około 1300 g,nie sprawdzony pod względem praktycznym, ogólnie jestem zadowolony,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2022

    Dotarły w idealnym stanie z dużą ilością kabla ładowania. To jest ładne ciężkie i już z 58% opłaty. 57000mah i 22.5w szybkie ładowanie Bestia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2022

    Bardzo dobry produkt, działa idealnie, design jest najlepszy! Pakowanie jest bardzo dobre bezpieczeństwo. dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2022

    Szybka wysyłka, trochę duża, ale potężna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2022

    Cena, stosunek mocy do super. Jakość przetwarzania bardzo dobrze. polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2022

    To jest dobre, nie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2022

    Bardzo dobry produkt, przekracza moje oczekiwania. Najpierw kupiłem Teclast A60 Pro 22.5W 57000 mAh Power Bank. Tak mi się spodobała, że tydzień później kupiłam trzy kolejne. Za pomocą banku możesz naładować telefon komórkowy do 10x. Za tę cenę nie da się jej pobić. Jestem bardzo zadowolony, dziękuję bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$42.74
    • US$37.04
    • US$87.99
    • US$32.19
    • US$59.99
    • US$38.94
    • US$25.99
    • US$12.69
    • US$21.99
    • US$12.49