Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(56)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(56)
    • 5 Star(51)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/03/2021

    Produkt dotarł zaledwie 11 dni po zamówieniu. Sprawdzona zawartość, wszystkie obecne i nieuszkodzone, chociaż były niewielkie uszkodzenia metalowego pudełka i opakowania wewnętrznego. W instrukcji kilka stron wstawiono do góry nogami, więc musiałem to naprawić. To było coś, czego pragnęłam od dawna, a teraz to mam, nie mogę się doczekać, żeby to wszystko poskładać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Dobrze otrzymałam dziś paczkę, metalowe pudełko uszkodzone podczas transportu, i jak już napisałam, mam obawy na modelu (białe lub czerwone tłoki z segmentowym gardłem) Niestety jest to białe, które mam bez segmentowego gardła to jest bardzo niefortunne dla mnie, bo mniej realistyczne!!!! Liczyłem na to, że otrzymamy zdjęcia nr 1 i 2, ale otrzymaliśmy zdjęcie nr 3 i 4

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Szybka dostawa, dobra paczka - dotarł w najlepszym stanie. Ten zestaw... jest po prostu super. W porównaniu do innych, plastikowych zestawów, jest to zupełnie inny poziom!!! Musi być dla wszystkich benzynowców i konstruktorów modeli. Potrzebne 2 drobne poprawki, błąd w ogólnej jakości.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2019

    The kit was shipped fast and well secured, it's no doubt that it is amazing and well manufactured

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2019

    Looks like good quality. Will start building soon.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2019

    Very detailed and accurate designed model engine but for the price, could be better

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2019

    Everything came on time. Box was a little bit damaged. And looks like I’m missing a part.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Obiekt przybywa z dniami. 15 z wyprzedzeniem spodziewanego, zamontowany silnik z około 4 godzin pracy, działa poprawnie i jest spektakularny, zalecam w trakcie montażu pozostawić dokręcanie pokryw zaworów nie dopięte do maksimum inaczej wały nie naciskają ich, aby je otworzyć, Jestem zadowolony z zakupu, uważam, że nadaje się zarówno dla dużych i małych dlatego gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Na pierwszy rzut oka silnik wygląda bardzo dobrze. Będę w stanie stwierdzić, czy jest dobry, jak wygląda po tym, jak go zmontuję! Proces zamawiania jest prosty i zamówienie przybyło bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Mam paczkę. Na razie wszystko poszło bardzo gładko, zamówienie przybyło nietknięte i dobrze spakowane. Nie otworzyłem jeszcze paczki. Zrobię to dzisiaj.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft29 131
    • Ft33 136
    • Ft15 292
    • Ft13 470
    • Ft3 150
    • Ft15 655
    • Ft88 128
    • Ft22 939
    • Ft10 922
    • Ft3 639
    • Ft97 899
    • Ft15 292
    • Ft22 939
    • Ft2 545
    • Ft9 828
    • Ft21 791
    • Ft100 895
    • Ft3 150