Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(75)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(75)
    • 5 Star(68)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/09/2021

    Model zgodny z opisem, jeszcze nie testowany na moim Cvatar. Zwróć uwagę na cenę Myślę, że trochę taniej w dwóch w innej reklamie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Liposze są w dobrym stanie. Już nie mogę się doczekać pierwszego lotu z nowym Liposem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Lupo przybyło w zwykłym, dobrym stanie. Już kupiłem i użyłem trzech tych samych lipos z Banggood. Jestem bardzo zadowolony z tych liposów i dlatego zamówiłem kolejne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Szybka wysyłka następnie 3 tygodnie do przyjazdu. Jednak mały błąd na zamówienie, dostałem dwa 1400mha i jeden 1300mha zamiast odwrotnie. Nie przetestowano jeszcze produktu, ale wizualnie wszystko jest bez zarzutu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Myślę, że mam dobre baterie, długo działają i dają dużo mocy, doskonale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Te baterie są bardzo dobrej jakości. Przybyli dobrze zapakowane i funkcjonalne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    súper lipos. súper power

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Przybyl spokojny, 😎

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Kukil po raz pierwszy. Poza wagą, nie widzę różnicy w porównaniu z innymi bateriami o niższych kosztach. Czas lotu jest taki sam, jak mniej kosztowne baterie. Ale bateria jest dobra, ale jest droga, więc nie mogę dostać pięciu gwiazdek. Przesyłka była bardzo szybka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    version 4 elle sont top, après pour gagner quelques euros sincèrement maintenant je l'ai prend sur shop français parce que 3mois de livraison s'est juste ouf

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.65
    • US$28.86
    • US$54.27
    • US$41.39
    • US$39.26
    • US$49.65
    • US$45.29
    • US$55.08
    • US$77.99
    • US$15.00
    • US$22.99
    • US$48.96
    • US$54.99
    • US$51.96
    • US$38.10
    • US$36.95
    • US$108.99
    • US$78.99