Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(90)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(90)
    • 5 Star(89)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/02/2021

    Ci ludzie robią to naprawdę dużo, jeśli chodzi o Liposa. Tak jest, panie GŁUPI DUŻY! Wyjdę wkurzony i po prostu przeskoczę całą paczkę, prawie każda bateria sprzed kilku lat byłaby po prostu wyjebana. Te baterie są ciepłe, ale nie przeszkadzają nawet lekko wyrywając je do cholery!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Super lekkie i mocne baterie. 9min lotu z moją Chimerą4. Polecam ten artykuł

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Great batteries in excellent condition. Very quick delivery

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Dobra jakość! Zawsze dobrze wyważony poza pudełkiem - 3,8v na komórkę 6 na 6 baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2019

    Estas Tattu a mi entender son mejores que las GNB. tienen un punch superior y además son preciosas (aunque sean baterías). Están muy bien al detalle y en el paquete están bien puestas, además me han llegado en un bien tiempo a pesar de ser baterías que a veces uno tiene problemas para obtenerla en la UE. Lipos de 4s perfectas para mi Tyro79.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2020

    Dobre lipo, używam na Tyro79. Potężna i stała wydajność podczas lotu, ale mocno obwisła, gdy jest pusta, znacznie więcej niż GNB lub MINISTAR i może ma niewiele mniej mocy niż dwa pozostałe. Naprawdę lepszy niż standard TATTU (sag dużo).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2019

    Packaged really well! You get quality amass xt30 connector & it's even taped to the side of battery for transportation.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2019

    best Quality ever, good packaging and very small 4s Samsung batt no need comment quality at cheap price

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2020

    Wielki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2019

    great battery. never had one problem with it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 690
    • Ft6 639
    • Ft5 592
    • Ft8 737
    • Ft15 382
    • Ft6 990
    • Ft13 632
    • Ft9 436
    • Ft20 626
    • Ft20 278
    • Ft6 291
    • Ft12 234
    • Ft11 534
    • Ft15 731
    • Ft9 088
    • Ft15 382
    • Ft36 023
    • Ft3 142