Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(114)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(114)
    • 5 Star(111)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/12/2021

    Czas dostawy jest średni, należy poczekać tydzień, gdy będzie dostępny. Jeszcze go nie testowałem, żadnej pogody. - I dobrze wygIądają!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2022

    Przybyli super szybko. Działa zgodnie z oczekiwaniami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Zajęło to dużo czasu, jak to zgubił się w poczcie, ale obsługa klienta była doskonała w pomaganiu mi uzyskać mój produkt, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Super lekkie i mocne baterie. 9min lotu z moją Chimerą4. Polecam ten artykuł

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Great batteries in excellent condition. Very quick delivery

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    tutto ok batterie top

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    /Wszystkie normy się skończyły

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Ci ludzie robią to naprawdę dużo, jeśli chodzi o Liposa. Tak jest, panie GŁUPI DUŻY! Wyjdę wkurzony i po prostu przeskoczę całą paczkę, prawie każda bateria sprzed kilku lat byłaby po prostu wyjebana. Te baterie są ciepłe, ale nie przeszkadzają nawet lekko wyrywając je do cholery!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2019

    Estas Tattu a mi entender son mejores que las GNB. tienen un punch superior y además son preciosas (aunque sean baterías). Están muy bien al detalle y en el paquete están bien puestas, además me han llegado en un bien tiempo a pesar de ser baterías que a veces uno tiene problemas para obtenerla en la UE. Lipos de 4s perfectas para mi Tyro79.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2020

    Dobre lipo, używam na Tyro79. Potężna i stała wydajność podczas lotu, ale mocno obwisła, gdy jest pusta, znacznie więcej niż GNB lub MINISTAR i może ma niewiele mniej mocy niż dwa pozostałe. Naprawdę lepszy niż standard TATTU (sag dużo).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.24
    • US$28.86
    • US$114.33
    • US$43.23
    • US$37.94
    • US$18.39
    • US$135.99
    • US$19.62
    • US$19.62
    • US$35.79
    • US$29.89
    • US$118.99
    • US$34.49
    • US$85.46
    • US$18.47
    • US$45.99
    • US$24.99
    • US$37.99