Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(276)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(276)
    • 5 Star(268)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/06/2021

    Te baterie są bardzo dobre jest dobrej jakości i polecam kupić negatywny punkt w tym jest niski prąd tylko 2 c od tego wszystko ok

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • zexfoox
    FR
    30/05/2021

    Element otrzymany dobrze zapakowany i szybka dostawa pasuje do opisu polecam Próbowałem z X-borealem 260 i jest idealny, dzięki

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • Neyos35
    BR
    30/03/2021

    Bateria o optymalnej jakości, i mały i lekki względem innych o tych samych cechach, ma wysoką wydajność tylko ładowanie, ponieważ obsługuje najwyżej 2c, podczas gdy inne podobne marki obsługują do 5c ładowania, ale ogólnie jest wart tylko.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Bardzo dobrze wykończona i lekka, wszedł w napięcie, i bardzo dobrze zapakowana, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Dobry produkt szybka wysyłka przyszła zbilansowana

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Super Lipo nie ma nic do powiedzenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2019

    Envio extremamente demorado, mais de 50 dias para realizar o envio. Produto é de alta qualidade. Perfeito, como todos os produtos da marca. ---------------------------------------------------------- Extremely long shipping, over 50 days to ship. Product is of high quality. Perfect, like all branded products.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2019

    Meine Leichtesten 4S 1300 mAh Lipo‘s bis jetzt, 155g, aber nicht die schwächsten. Innenwiderstand beim laden 8 mOhm/Z. Damit besser als meine 65C Graphene und nicht ganz so gut wie meine 120C GNB oder CNHL. Gute Spannungslage. Durch die 15-20g weniger gut für den Racer zum trainieren. Für ein ernsthaftes Rennen greift man am besten zu den fast doppelt so teuren V3.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2019

    great batteries for 5 inch freestyle drones. I've had these batteries for few months now and they still work perfectly. Also as a nice touch there are 2 metal sideplates to protect the outer cells from being damaged in crash. Quality product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 898
    • Ft8 521
    • Ft12 115
    • Ft31 472
    • Ft22 620
    • Ft38 030
    • Ft6 226
    • Ft21 580
    • Ft7 571
    • Ft7 538
    • Ft8 521
    • Ft8 193
    • Ft24 915
    • Ft10 816
    • Ft14 423
    • Ft21 964
    • Ft6 226
    • Ft76 587