Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/06/2022

    Używałem Tanix tx6, znam już jakość. Kiedy znalazłem wiarygodnego sprzedawcę, jak Banggood, kupiłem go bez zastanowienia. Produkt jest świetny, obraz, jakość dźwięku, szybkość i odległość połączenia Bluetooth jest bardzo dobra. Chciałbym podziękować zaufanemu sprzedawcy Banggood za ten piękny produkt. Polecam wszystkim, można go odebrać w Banggood bez myślenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Very good and strong tv box. Running perfect everything wifi streaming super. Ethernet port, USB 3,picture and sound perfect. A very good Tanix new model. Thanks BG for the offer price.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Bardzo dobry telewizor od Tanix. Szybkie przesyłanie strumieniowe WiFi. Wszystko stabilnie i gładko. Alice UX to bardzo dobra, łatwa skóra. A musi mieć odtwarzacz multimedialny. W bardzo dobrej cenie w ofercie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2022

    Veľmi malý, ale rýchly. Zatiaľ spokojnosť.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Dostawa ok dziękuję, piękny tv Android box polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Niezwykle szybka dostawa, doskonały stan, działa doskonale, bardzo łatwy w konfiguracji. Gorąco polecamy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2022

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022
    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Bardzo szybka wysyłka i dostawa+ Po małym badaniu, urządzenie szybko i stabilnie+ 5G szybko, 2, 4 bardzo nisko, mniej niż 5G Urządzenie „Zakorzenione"! (przedkorzenione) Apk.s ładowność łatwa i stabilna praca Jedno minus(w chwili obecnej) nie ma żadnych zaawansowanych ustawień „obrazu"! (takich jak jasność/kontrast/nasycenie) Nie ma żadnych problemów z ogrzewaniem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2022

    Ładunek nie jest dobry. - Jest krzywo. Wydajność urządzenia dobra tak urządzenie system operacyjny zły ciągły spadek

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$40.99
    • US$67.99
    • US$60.99
    • US$39.99
    • US$37.99
    • US$57.99
    • US$50.99
    • US$97.99
    • US$36.79
    • US$34.99