Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję

Najlepsze wrażenia

  • good product(11)
  • Wszystkie recenzje(95)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(11)
    • 5 Star(10)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
  • JLG
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-17 03:24:35

    A functional and discreet Andrid TV receiver, which responds very well and quickly and whose only problem I have found is that theoretically it is WiFi Dual 2.4 and 5 but I can not get more than 2.4 networks, but I will continue testing. I like.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-20 08:58:49

    Product is very good. Dual wifi is perfect. I recommend this box. H1616 CPU is working so good with Android 9.0 OS. Thanls for everything.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-15 23:26:24

    good product, thank you

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-25 14:09:53

    Preiswerte Hardware mit Potenzial. Firmware macht einen unvertigen Eindruck, Box bleibt öffter hängen. Hoffe das da bald ein fehlerbereinigtes update kommt. Das erste Update bringt teilweise Temperaturprobleme :( Im jetzigen Zustand ist die Box leider keine Empfehlung, das kann Tanix besser.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-23 08:57:10

    E inadmissível que uma TV box considerada uma das melhores no mercado não consiga ler de discos externos. Tenho TV boxs mais antigas e elas lêem de tudo. Outro assunto a parte e que a caixa faz boots em cada alguns segundos,quando selecciona-se para a resolução 4k.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-12 01:36:13

    Great TV box. Good build quality. Works good. I recommend this item.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-11 06:37:43

    hiper super veri gút!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-26 14:43:08

    Güzel ürün, ama Android playde bazı Android uygulamaları bulamıyor. Mesela telegramı yükleyemedim.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-28 23:52:34

    Came in after 20 days

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-19 13:16:33

    Good TVbox, easy to set up and use. Works fine and fast.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>