Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(173)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(173)
    • 5 Star(160)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/08/2021

    Telewizor został zamówiony w dniu 5 sierpnia z magazynu Chech i został dostarczony w dniu 12, nawet jeden dzień wcześniej niż od spodziewanego przyjazdu podano z zamówienia e-mail. Wydaje się działać płynnie i szybko, gdy zmieniasz menu lub aplikacje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    1. Wszystko było w pudełku, tak jak opisano. 2. To zamówienie zajęło 3 tygodnie, 1 tydzień więcej niż moje poprzednie zamówienie. 3. Użyłem pudełka telewizyjnego, aby uzyskać dobry czas na normalne przesyłanie strumieniowe i przeglądanie. 4. Urządzenie działa bardzo dobrze i jestem bardzo zadowolony z mojego zakupu. 5. N.B: Nie zamierzam używać go do gier, więc czuję się z nim bardzo komfortowo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Świetnie!!!na jeszcze raz.Dzięki Banggooood!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Przyszło to szybko. Działa dobrze, warte swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Przybył idealnie nie więcej niż musiałem kupić adapter zasilania, ale to działa na 100

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Mam trzy z nich pudełko!!!doskonałe banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Ýt jest dla mnie idealny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JLGVIP5
    ES
    17/01/2020

    Funkcjonalny i dyskretny odbiornik telewizyjny Andrid, który reaguje bardzo dobrze i szybko, i którego jedynym problemem jest to, że teoretycznie jest to WiFi 2,4 i 5, ale nie mogę uzyskać więcej niż 2.4 sieci, ale będę kontynuował testy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2020

    Niedrogi sprzęt z potencjałem. Firmware robi niezachwiane wrażenie, pudełko się zacina. Mam nadzieję, że wkrótce nastąpi korekta błędów. Pierwsza aktualizacja przynosi pewne problemy z temperaturą:( W obecnym stanie pole niestety nie jest zaleceniem, Tanix może zrobić lepiej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2020

    Produkt jest bardzo dobry. Podwójne WiFi jest idealne. Polecam to pudełko. CPU H1616 działa tak dobrze z Androidem 9.0 OS. Dzięki za wszystko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.79
    • US$46.99
    • US$16.99
    • US$38.10
    • US$14.99
    • US$5.99
    • US$12.99
    • US$10.38
    • US$13.99
    • US$51.96
    • US$37.99
    • US$41.99
    • US$27.99
    • US$53.99
    • US$62.99
    • US$67.99
    • US$98.99
    • US$194.00