Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(320)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(320)
    • 5 Star(295)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/12/2019

    Amazing, its compact and yet powerful. its super smooth and working better than my expectations. I've just received it and I am using it continuously. I am using both LAN and WiFi connection, there is no lag at all and my LED TV is now Smart TV. Go for it guys, additionally you can buy Voice /Gyro Air mouse for seamless experience.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2019

    Chegou em 37 dias úteis, vem com a launcher Alice , uma launcher muito bonita e muito intuitiva. Com seus 3GB RAM é possível instalar e executar muitos tipos aplicativos pesados e de IPTV sem travar, 32 GB armazenamento interno cabem 15 filmes alguns jogos e vários aplicativos de Android ao mesmo tempo. A marca tanix está de parabéns, fabrica sempre Tv Box de excelente qualidade. Ótimo produto para quem gosta de entretenimento exclusivo de qualidade e muito satisfatório para todo a família!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2020

    3 gwiazdki dla jakości i wartości, ze względu na ich trwałe nakładki firmware, co jest naprawdę złe. Byłoby lepiej, gdyby to pudełko zostało wyprodukowane i dostarczone z płaskim, prostym androidem. Gra i wydajność 3d jest przyzwoita, ale znalazłem problemy z wieloma innymi aplikacjami, gdzie to pole jest wolne jak moje stare sprzed 5 lat. Szkoda. Np. EON TV App, która działa doskonale na różnych urządzeniach, tutaj jest tylko opóźnienie i utrata sławy, po drugiej stronie wideo 4K z YT gra dobrze. W sumie, nie jestem szczęśliwy. Nie polecam.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2019

    Excelente producto, envió en tiempo y forma. Solo como algo malo la conexión del cargador, lo pedí americano y llego europeo, pero se arregla con un adapatdor europeo a americano. Opinión desde Ags-México. 100% recomendable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2019

    I use it for a week ! So far so good ! Is fast, simple ,reliable ! They're no blue light also...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2019

    demorou um pouco mais foi a alfândega do Brasil. produto muito bom excelente qualidade como eu esperava.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2019

    merhaba ürün elime ulaştı fakat biraz kargoda heder oldu cihazım :) henüz denemedim ama çalışacağına inanıyorum bir adet daha satın almıştım cihazda film izlerken çok sık olmasada kendi kendine kapanıp açılıyor donuyor falan Ayrıca ürün gümrükten geçmedi sıkıntı oldu ve 2 ay kadar bekledim sonra PTT aracılığı ile geldi ve gümrük vergisi ödedim 22 TL bilginiz olsun onun dışında bir sıkıntı yok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2019

    - กล่องบุบเบี้ยวแต่พอรับได้เมื่อเห็นว่าของข้างในน่าจะไม่เป็นอะไร - คุณภาพต้องรอทดสอบ - ปลั๊กของ Adapter ไม่แน่ใจว่าส่งถูกตามที่สั่งหรือเปล่า ลองเสียบไฟก็เข้าตามปกติ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2019

    VFM product from Tanix.Strong enough for everyday use.Alice UX is must.All apps running smooth.A clean install of Kodi media player 18 Leia or 17.6 Krypton better than The Tv center inside.Youtube Smart in HD.Netflix ok but in SD resolution.Aptoide Tv store in clean install better than playstore.An istall of Youtube vanced edition is good quality picture.Airpin and BT are vey good.Preffer for everyone need a good tv box in a very good price.Thanks again BG for your offer price with coupon.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP1
    ID
    20/12/2018

    Ordered 02/12 arrived 17/12 from China to Jakarta - reasonable time. UK black 3 pin plug specified, has 2 Amp output to tv box. Hand controller, hdmi lead also present. Tx6 and parts seem robust and working well. Screen sized correctly for Sony 2 Mega pixel tv.Plugged in usb hub with logitech k120 keyboard and mouse. Keys all correct with no additional setup needed. Usb debug & stick install of f-droid store app works. https://forum.freaktab.com/forum/tv-player-support/allwinner-tv-players

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 021
    • Ft12 762
    • Ft21 719
    • Ft12 022
    • Ft29 288
    • Ft23 738
    • Ft18 515
    • Ft15 537
    • Ft20 294
    • Ft14 180
    • Ft22 505
    • Ft15 308
    • Ft18 157
    • Ft19 422
    • Ft30 213
    • Ft15 308
    • Ft13 255
    • Ft18 497