Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/02/2022

    Nie jest źle, dźwięk nie jest zbyt głośny, ale to praca w porównaniu z niską ceną. Ładny rozmiar, mały i wygodny do noszenia. Wysyłka była szybka (we Włoszech, w innych krajach idk). Mam nadzieję na dobrą trwałość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2022

    Bardzo top box ten model przyjmuje z Twojego smartfona ma świetny dźwięk, polecam kupić produkt jest autentyczny!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2022

    Wygrałem prezent z pierwszego zakupu i jest to świetne pudełko, przetestuję odporność na wodę, ale świetny dźwięk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2022

    Bardzo dobry produkt został dostarczony w idealnym stanie, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Dobry towar, niezły luzik. Jest za cieplo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2022

    Wszystko wielkie są małe, ale ładne głośniki Bluetooth objętość jest ok, ale pudełko jest tak małe ma również funkcję radiową i gniazdo micro SD Card jestem zadowolony 👍😀

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2022

    excelente produto , gostei , recomendo , além de ter chegado rápido

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2022

    To był prezent

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2022

    The music box was received in good condition and it sounds just as described. Thank you banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$119.99
    • US$81.99
    • US$109.99
    • US$109.99
    • US$68.99
    • US$58.99
    • US$26.99
    • US$22.99
    • US$15.99
    • US$14.99