Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(149)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(149)
    • 5 Star(132)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/02/2021

    Jak na skopiowaną ramkę, jakość za cenę jest świetna. Jest też wystarczająco dużo miejsca na montaż. Nie zapomnij o zgrzytaniu brzegów części nieco, ponieważ w przeciwnym razie może się zdarzyć, że kable silikonowe cierpią na cięcia krawędzi. Kupiłbym jeszcze raz w przypadku całkowitej straty lub straty.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Po zatopieniu 7 calowego wariantu w strumieniu, wymiana musiała szybko przyjść. Tym razem zdecydowałem się na wariant 5 cali i muszę powiedzieć, że podoba im się całkiem dobrze. Szkoda, że nie ma uchwytu na aparat TPU lub uchwyt SMA, który zaokrągliłby trochę cały pakiet. Z wyjątkiem krawędzi części, które powinny być szlifowane, wykonanie jest dość dobre, a części dobrze do siebie pasują. Świetna rama, kupiłbym jeszcze raz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Rampp88
    DE
    22/04/2021

    Wypełniłem wszystkie krawędzie i położyłem tylne ręce do góry, teraz jest idealnie! Nie brakowało śrub, a nawet uchwyt na akumulator i plik został dołączony za darmo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Mam 6-calową ramkę. Jeśli wygładzisz wszystkie ostre krawędzie, jest to bardzo ładna i stabilna ramka z dużą przestrzenią. Wszystkie dziury są czyste i precyzyjne. Wydaje się silny na ławce. Pierwszy lot jest w toku...

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Zamówiłam mój i pomalowałam na biało. Nie miałem okazji latać, ale w bieli wygląda świetnie. Prawdziwy zabójca DJI.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Najpierw minusy: brak mytego węgla, brak śrub m3 do mocowania silników, ważne jest, przednia przegroda jest przymocowana do promieni przez silniki, ale nie ma śrub, przygotować się do sklepu. Nie ma adaptera do montażu kamery, jak i śrub. Plusy, gruby węgiel, wszystko wygląda niezawodnie, elastyczne ustawienie kamery. Dość dużo miejsca, promienie są takie same i proste w budowie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Rama ładna i wytrzymała konstrukcja pochodzi z oryginalnej maszyny katalizatora. Zrobiłem jeden z moich najlepszych konstrukcji z 2205 silników Mamba 405 i dwa VTX.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Bardzo ładna ramka. Kupiłem 7 cali, ale obecnie mam kilka rekwizytów z 3 ostrzem 6 cali. 100% polecam, jeśli naprawdę nie dbasz o wagę. Mój całkowity z gopro i bateria mieści się na około 900g

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Jakość klonu, rama nie jest tak wytrzymała jak Bóg Bang, a ramiona są dość słabe. Nie oczekuj, że to będzie zbiornik akro jak prawdziwa rama Catalyst Machineworks. Za 40 dolarów to niezła podróbka, ale nigdy nie umieściłbym drogich części w tej ramie, bo w końcu się zepsuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Przestronna rama. Wydaje się mocne, choć nie testowane, ale przedni bar ;). jest pomocny w ścinaniu trawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 063
    • Ft14 102
    • Ft20 770
    • Ft11 281
    • Ft3 966
    • Ft22 916
    • Ft4 882
    • Ft6 103
    • Ft6 695
    • Ft14 093
    • Ft3 383
    • Ft2 818
    • Ft2 439
    • Ft1 295
    • Ft1 407
    • Ft3 841
    • Ft3 523
    • Ft60 753