Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/05/2021

    Ottimo modello . Spedizione velocissima.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Świetny klasyk..doskonała skrzynia wysyłkowa, więc nie było żadnych uszkodzeń w ramie.. teraz chcę tę żółtą...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Podoba mi się produkt, ale myślałem, że jest kompletny, ale to tylko nagi odrzutowiec, ale to moja wina, źle go przeczytałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Super produkt.szybko dostarczona. Zamówiony wtorek, tam sobota.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Super szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Niestety, bez podwozia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    W porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2020

    Samolot przyleciał w bardzo mocnym opakowaniu, więc nie ma żadnych uszkodzeń. Upewnij się, że naprawdę sprawdzisz pudełko, ponieważ opakowanie i główny sparing są przyklejone do kartonu pod opakowaniem z pianki, prawie ich nie znalazłem. Szkoda, że nie ma też podwozia, ale w tej cenie nie jestem zaskoczony. Naklejki na szachownicy na płetwach ogonowych trochę się oddalały i wymagały trochę uwagi, ale poza tym jestem pod wrażeniem samolotu. Jest ogromny!!! To będzie mój projekt na lato 2020 i jestem pewien, że będzie miał wiele podziwianych spojrzeń na pole latające

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2020

    Szukam Taft Vipera już od jakiegoś czasu. Słodka umowa na sprzedaż i otrzymałam ją w ciągu 8 dni od zakupu. Ważne opakowanie. Zero uszkodzeń samolotu podczas transportu. To jest duże! Przy tym Viper E-flate wygląda na małą. Nie mogę się doczekać latania Viperem tej jesieni 2020. Dzięki!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2020

    Wyjątkowe opakowanie... w idealnym stanie. Moja jedyna skarga to kolor. Zdjęcia pokazują jasnożółty. Ta jest nudna pomarańcza. Przemaluję go.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft62 546
    • Ft66 894
    • Ft27 973
    • Ft6 808
    • Ft27 335
    • Ft90 499
    • Ft34 873
    • Ft31 853
    • Ft24 207
    • Ft26 179
    • Ft68 907
    • Ft72 848
    • Ft33 764
    • Ft17 836
    • Ft22 933
    • Ft11 465
    • Ft22 933
    • Ft15 466