Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/10/2021

    Nie jestem zbyt zadowolony z tej dostawy. Mam w zakurzonym wewnętrznym opakowaniu, z uszkodzeniem krycia i pilota, który się wyluzował. Poza tym dobra jakość i świetnie wyglądający samolot.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2022

    camouflage version to replace the red version I crashed. got a lot of spare parts

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Szybka dostawa.Wszystko co najlepsze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Bardzo szybka dostawa i samolot jest w idealnym stanie,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Bardzo ładny samolot RC, silny & piękny na ziemi i w powietrzu... Doskonała charakterystyka lotu. Jedynym minusem są naklejki z boku, bardzo cienkie, więc straciłem kawałek w pierwszym locie i kolor, to jest niebieskawe/szare i nie jest łatwo zobaczyć samolot, jeśli nie jest wystarczająco blisko. Mam zamiar rozsypać trochę koloru w dolnej części skrzydła, aby było bardziej widoczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Wszystko co mogę powiedzieć to Wow. To coś rządzi! Stał się ulubieńcem mojej floty. Ma nieograniczony pion i faktycznie ma dużą prędkość. Powerpociąg 6s jest świetny. Włączam w nim baterie 4000mah 6s 60c Hrb. Z baterią całą drogę do przodu potrzebowałam około 50 g wagi w nosie, aby uzyskać idealne CG. Ląduje bardzo dobrze. Klapy naprawdę spowalniają i po prostu się zadomowiły. Sprawdź klej na zasuwie. Kopalnia nie miała na niej za dużo kleju i odleciała na przepustce i korona też się wyrzuciła. Jaki wspaniały samolot.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2020

    Bardzo szybka dostawa po tygodniu od zamówienia. Jest w dużym, solidnym pudełku. Ładny samolot. Dość ładne wykończenie, choć nie idealne; w niektórych miejscach EPO nie jest płynnie wykończona, a w EPO widoczne są dziury. Rozcięcia zostały już wykonane w skrzydle, aby zapewnić okablowanie dla oświetlenia skrzydeł-końcówek Dużo miejsca na odbiornik baterii itp.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Pięć dni porodu, wygląda świetnie. Gotowy na dziewicę za 2 godziny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Idealna ulotka, niezłe zachowanie. Jedynie słaby punkt to podwozie, które jest bardzo miękkie. Zginie się po każdym trudniejszym lądowaniu. Dobra jakość powierzchni, ładne oznakowanie. Ostrożnie z osłoną, ma tendencję do pojawiania się podczas lotu! Mój jest w porządku, ale dwóch moich kolegów z klubu zgubiło go podczas lotu. Części zamienne nie są dostępne, więc należy improwizować... Koleżanki zauważyły też jakieś zakłócenia podczas lotu, z tymczasową utratą kontroli, mój jest OK.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Wspaniały i piękny samolot. Konstrukcja jest bardzo dobrze przemyślana. Zgromadzenie było zabawne, jeszcze nie poleciałem, ale to się wkrótce zmieni. jestem zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$209.99
    • US$29.99
    • US$142.99
    • US$219.99
    • US$80.99
    • US$85.89
    • US$168.90
    • US$79.99
    • US$284.09
    • US$113.99
    • US$241.49
    • US$122.99
    • US$106.25
    • US$74.99
    • US$118.90
    • US$25.99
    • US$120.99
    • US$121.89