Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(534)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(534)
    • 5 Star(493)
    • 4 Star(40)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/04/2021

    18.04.2021 tarihinde ödemesini yaptım, 29.04.2021 tarihinde, T.SK105A.03 modeli teslim edildi. Ekran çözünürlüğüne uygun yazılımı yükleyerek sorunsuz şekilde çalıştırdım. Kullandığım monitörün markası Samsung olduğu için çok iyi görüntü aldım. Ekran modelinizi tespit ettikten sonra çalışma voltajını, çözünürlük bilgilerini ve ekran girişinizin kaç pin olduğunu panelook.com adresinden öğrenmelisiniz. Bu sayede hatalı sipariş vermezsiniz. Ürün açıklamasını dikkatlice incelerseniz hata yapma ihtimaliniz kalmaz.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Działał częściowo dobrze. Podłączyłem go do mojego ekranu B170PW03, wyświetla obraz i włącza się dobrze. Ale przy wyborze wejścia AV, PC lub Media ekran jest wyświetlany podwójnie i podzielony na pół. Jednak z wejściem ATV pokazuje cały ekran. Czekam na pomoc zespołu. Jednak jest to przedmiot zalecany mimo wszystko

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Mam tablicę T.SK105A.03 i wypróbowałem ją z dwoma panelami rozdzielczymi 1280x800, które są Chunghwa CLAA154WA05AN i LG-Philips LP154W01-TLD4. wyroby (20201223_230526). Menu usługi jest uruchamiane kombinacją MENU 1147. Przy domyślnej konfiguracji ekran migotał, a kolory były wadliwe. Z menu usługi musiałem zmienić ustawienia Panelu, aby uzyskać prawidłowy widok. Mam najlepsze wyniki z następującymi parametrami LVDS; Dane dotyczące swingu: 0 Swing CLK: 15 Typ dla CPS: 6 MAPA: JEIDA Głębokość koloru: 6 bitów Panel CLAA154WA05AN działał bezproblemowo. Ale kiedy próbowałem z panelem LP154W01, pojawiło się znaczące migotanie. Odkryłem, że grając z ustawieniami EMC byłem w stanie zmniejszyć migotanie, ale problem wciąż był. Ustawienia EMC, których użyłem: Pamięć pamięciowa: 0% Rozpiętość pamięci: 16,6K LVDS SSC: -3,5% Rozpiętość LVDS: 16.6K W związku z tym stwierdziłem, że nie można naprawić problemu poprzez zmianę parametrów z menu usługi. Kiedy dotykam lub ruszam kablem, migotanie na ekranie zmieniało się, więc problem był fizyczny. W części QIA, ludzie głównie mówią, aby kupić właściwy kabel lvds dla podobnych problemów. Oba panele są 6-bitowe. Ale kabel, który jest z pakietem jest 2ch 6-bit, więc usunęłam nieużywane piny drugiego kanału. (zgodnie z arkuszem danych panelu i porównywaniem zdjęć kablowych 1ch i 2ch ze stron produktu Banggood) Ze złącza i bingo! Nie ma już migotania. Chyba nieużywane szpilki powodowały dodatkowe zakłócenia. Szczegóły można zobaczyć na zdjęciach. W ten sposób można łatwo zamienić kabel 2ch na kabel 1ch. HDMI działa normalnie. Nadal mamy kilka analogowych kanałów na naszej linii CATV i analogowa wydajność TV jest całkiem dobra. Dźwięk jest czysty na wyjściu słuchawek. Lista kanałów i niektóre inne ustawienia mogą być podłączone do dysku flash lub importowane odwrotnie za pomocą menu usługi. Zdalne sterowanie jest pełne i użyteczne. Sygnał IR jest silny, zdalne sterowanie jest łatwo wykrywane od różnych aniołów.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Wszystko jest w porządku!To jest mój drugi nadawca to trwało trochę dłużej, ale warto było czekać oczywiście postnil ma problem z transportami, ponieważ COVID19 będzie mieć wszystkie zalecenia dzięki banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Wziąłem trzy, dwa na 19-calowym monitorze, jeden na 14-calowym laptopie. To bardzo udane. Zmodyfikowałem monitory dla swoich. Położyłem pod monitor oko i diodę LED i się przydało.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Przyjechał do Turcji w 15 dni. Bardzo przydatne menu zawiera te same ustawienia obrazu, co tablice telewizyjne, ustawienia dźwięku, bardzo szczegółowe ustawienia. Zrobiłem leptopowy telewizor. Dwa sześciobitowe kable podeszły właśnie tutaj. Mój ekran 1 ch 6-bitowe lvds, ale bez problemów działał kompatybilnie. Problem w tym, że inwerter, który się z nim wiąże, nie działa. Używam go z innym uniwersalnym inwerterem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Kocham tę deskę. Użyłem złącza specjalnego dla mojego starego ekranu LCD z laptopa Medion i pobłysnął nowym firmware za pomocą USB. Połączył wszystko i zadziałało. Jedyną rzeczą, którą musiał zmienić było z 8 na 6 bit w menu technicznym. Otwórz, naciskając 1147 na zdalnym w normalnym menu. Znajdujesz ustawienie 'panel lcd'

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Jest całkiem dobrze zapakowany. Radzę jednak każdemu, kto go kupuje, kupić adapter 12V/3-5 A, o którym dowiedziałem się po jego otrzymaniu, przeczytać go w sekcji opisowej i można go sprawdzić wpisując T.SK106A.03 firmware lub konfigurując na YouTube. Musisz uważać na miejsce, które jest naprawdę ważne. MUSI BYĆ BARDZO UWAGA NIE JEST kompatybilna z KLASĄ INSTRUKCJI. Zauważyłam, że nie pasuje po tym, jak go wzięłam. Teraz pokocham 20 kabli i 30 za ładunek, łącznie 50 lirów. Mam nadzieję, że znajdę adapter gdzieś w domu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Świetny produkt, niezbyt łatwy do ustawienia z LCD, którego użyłem, ale kiedy go ustawiłem to dał, aby mój projekt bez problemów POLECAM

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Kablówka jest gorsza, brak kontaktu. To musi być obraz. Reszta działa jak należy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 255
    • Ft2 538
    • Ft1 812
    • Ft6 171
    • Ft5 809
    • Ft3 991
    • Ft9 441
    • Ft6 535
    • Ft12 656
    • Ft4 718
    • Ft11 256
    • Ft6 535
    • Ft5 658
    • Ft4 714
    • Ft940
    • Ft4 718
    • Ft1 884
    • Ft9 117