Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/06/2021

    tuli ja latauksessa toimivat tosi hyvin

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Czekałem cierpliwie, teraz się ładuje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • MGQVIP4
    ZA
    22/07/2021

    Nie mogę się doczekać, żeby je przetestować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2020

    Przybyło super dobrze, praca Genisl

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Na pierwszy rzut oka materiał pozornie jakości, ciężar cieszy się dla pewności siebie. Dobra łączność. Wysokość dźwięku nie jest najlepsza, poważne również widziały lepiej, ale dla tych, którzy nie mają krytycznego zmysłu, na co dzień jest świetny, nie jest to dźwięk ogólny, jest to dźwięk z bardzo dobrym tłumikiem. Bateria przez kilka pierwszych dni, powyżej średniej. Powołanie sprawy nie jest dokładne. Optymalnym punktem jest prędkość ładowania +/-1h = 100%.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Jestem bardzo zaskoczony doskonałością tych bezprzewodowych słuchawek, i naprawdę doceniam powerbank, który pozwala mi naładować słuchawki, kiedy ich nie używam. Jakość kontra cena, słuchawki te są nie do pobicia. Dziękuję wam wszystkim, którzy stworzyli ten cud. Bardzo zadowolony klient. Alain Vautrin.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Tak jak opisano naprawdę dostać produkt, nie spodziewałem się, że będą tak dobre, ale jakość dźwięku jest niesamowita i super deap bazy, bardzo gorąco polecam mój przyjaciel i rodzina, aby je kupić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Są świetne dla mojej żony, podczas gdy my możemy być w tym samym pokoju i rozmawiać o jej rzeczach w tym samym czasie, a ja oglądać telewizję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2022

    Dość głośny jak na nieoficjalną markę. Zwykle używam Samsunga, bardzo zadowolony z tego zestawu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2022

    Wysysa baterię szybciej niż zwykle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$20.99
    • US$14.99
    • US$35.99
    • US$19.99
    • US$20.99
    • US$17.99
    • US$17.99
    • US$15.99
    • US$16.99
    • US$58.89