Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(230)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(230)
    • 5 Star(223)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/01/2021

    Dostarczenie z góry dobrze zapakowane materiały i na widok powiedziałbym dobrej jakości, nadal muszę spróbować ich, ale na razie wyrok jest więcej niż pozytywny, zarówno jako produkt i usługa.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Jakość cena, świetne, używane do budowy drutu gorącego CNC do cięcia piany, jestem zadowolony. Zestaw dotarł szybciej niż się spodziewałem, opakowanie jest świetne

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Otrzymałem 2 warianty sterowników jeden z kierowców wygląda na używany, ma wgniecenia, zadrapania i pokrywa jest lekko zgięta. Wszystko wydaje się działać prawidłowo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Dostawa do Portugalii trwała tydzień, bardzo szczęśliwa. Testowane i wszystko działa poprawnie. Opakowanie było ładne i schludne z pianką do demakijażu; wszystkie elementy były w ich własnym statycznym worku ochronnym.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Bardzo dobrze, przybyłeś na czas. Szkoda, że obciążono mnie podatkiem w wysokości 70% towaru. Zadowolona z produktu. Ale zaprzeczył, bo byłem opodatkowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Todo llego muy bien embalado sin ningún problema, el tiempo de envío muy satisfactorio y recomiendo el producto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP4
    PT
    13/01/2021

    Najwyraźniej dobry towar, dobrze zapakowany. Jeszcze go nie przetestowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Ładny zestaw dla początkujących

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Zalecane!... Zgodnie z oczekiwaniami, zajęło mniej niż 20 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Dobry produkt w kolejności strzałka 6,35 mm Udana dostawa do Meksyku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft114 189
    • Ft78 034
    • Ft14 248
    • Ft59 053
    • Ft5 722
    • Ft81 047
    • Ft2 609
    • Ft1 323
    • Ft11 747
    • Ft1 274