Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(122)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(122)
    • 5 Star(111)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/05/2021

    Mis en place sur une creality Ender 3 v2, fonctionne parfaitement bien avec la version Marlin 2.0.8, recompilé par mes soins. Le câble peut paraître court, mais en le faisant passé à la place de celui du capteur Z existant, pas de soucis, il y a même un peut de marge. Je n'ai utilisé que celui de 1 m. Il faut bien sur enlever le capteur Z existant. J'ai coupé le câble et souder un connecteur 5 broches compatible avec la carte 4.2.2. Et j'ai modélisé et imprimé un support pour pouvoir l'accrocher sur la tête. J'ai terminé avec un z offset de -4.00 #define NOZZLE_TO_PROBE_OFFSET { -43, -5.7, 0 }

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Jest to doskonałe i łatwo było go zainstalować na skr mini E3 v2. Używam go tylko do wyrównania używając specjalnego portu bltouch na płycie głównej. Nadal próbuję z pomocą normalnego mikroprzełącznika. Nie ma szans, żebym wkopał się w łóżko, kiedy byłem w domu. Idealna przyczepność za każdym razem!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Myślę, że jest to najbardziej dla nowej drukarki, która nie ma poziomowania łóżka samochodowego użyłem go w moim ender 3 będziesz musiał wydrukować uchwyt A dla niego i do konfiguratora 👌🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Przybył za 7 dni. W tym przedłużenie, śruby i nakrętki. Łatwy montaż. Jakość druku jest poprawiona, a przede wszystkim nie trzeba ręcznie wyrównywać płyty. Świetny zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Dobry produkt, jest wyposażony w dwa kable o różnych długościach. Problem polega na tym, że największy z nich mierzy tylko 100 cm, a dla drukarki Sapphire Plus musiałem splecić kable, inaczej działa zgodnie z oczekiwaniami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2020

    Przesyłka dotarła w odpowiednim czasie i opakowanie poprawne. Pozostaje tylko to udowodnić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Pakiety otrzymane bardzo szybko, jeszcze nie przetestowane, ale wydaje mi się być dobrej jakości. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Kable są za krótkie na ender 3

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Liczył na jasne, ale działa Ładna długość przewodu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5,550
    • Ft6,445
    • Ft5,242
    • Ft16,626
    • Ft15,269
    • Ft1,694
    • Ft6,445
    • Ft7,124
    • Ft922
    • Ft10,178
    • Ft47,818
    • Ft78,673
    • Ft12,338
    • Ft45,041
    • Ft61,396
    • Ft3,391
    • Ft5,550
    • Ft3,391